Date: 22-03-'15 Category: ,

Campionat de jocuri logice - Martie 2015

Click pe imaginea de mai jos ca să vezi cum a fost în la ultimul campionat!

Campionat de jocuri logice - Martie 2015

Descrierea Campionatului de jocuri logice - Martie 2015

“Creierul este ca un muşchi. Dacă nu îl exersezi, se atrofiază!”

Toţi am auzit acest mit urban cel puţin o dată până acum, dar există în el şi o urmă de adevăr. Totuşi, dezvoltarea inteligenţei se poate face şi altfel decât tocind, învăţând pentru teste, examene, sau fiind atenţi în clasă. Prin joacă şi exercitii amuzante, ne putem dezvolta inteligenţa, abilitatea de a face conexiuni rapid şi capacitatea de a gândi strategii de succes cel puţin la fel de bine ca la şcoală.

Pentru aceasta, noi vă propunem un campionat de jocuri logice!

Ca să uitaţi că a început şcoala, ca să petreceţi câteva ore amuzante, împreună cu prietenii, întrecându-vă în „cine are capul mai mare”, vă invităm în lumea imaginară a lui Dixit, pe coridoarele din Quoridor, să vedeţi asemănările din piesele lui Quarto, să construiţi una din cele 7 Miniuni ale Lumii Antice în Seven Wonders, să vă aliaţi în lupta cu monştrii din Cut-throat Caverns şi în multe alte aventuri.

La sfârşit vom desemna câştigătorii care vor fi premiaţi de zeii logicii şi ai strategiilor.

Când și unde?

 București, 22 martie

Vârsta

 

copii peste 5 ani

Dezvoltare personală

Activitățile cu cadru imaginar

Arbitr

Instructori și formatori cu experiență

Program

 • 16.00 – întâlnire în sala de sport a Școlii Speciale nr. 5, str. Turturelelor 13
 • 16.30 – prezentare jocuri şi program în cadru imaginar
 • 17.00 – începerea campionatului (jocuri şi probe surpriză)
 • 18.00 – ultimele probe şi concursuri
 • 19.00 – festivitatea de premiere

Taxa de participare: 30 lei

Include:

 • program
 • materialele folosite
 • apă și ceva de ronțăit
 • premiile pentru câștigători

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară înscrierea și plata costului până la data de 15 martie 2015.

Activitatea este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani.

Prin plata taxei de participare sau prin completarea Fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării  și participării la activitatate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Vrei să te înscri pentru aventura de anul viitor?

Înscrie-te acum!

Ce spun participanții

 • " Felicitari Academiei 1,61 pentru proiectele pe care le initiaza si care sunt adresate copiiilor, tinerilor dar si adultilor. Ca mama si indrumator de copii stiu cat este de greu sa reusesti sa ii ajuti sa se intergreze mai bine in mediul social, sa ii inveti ce inseamna respectul, sa ii inveti ce inseamna altruismul si sa ii ajuti sa devina persoane responsabile. Academia 1,61 este o echipa de tineri entuziasi si pregatiti sa faca aceste lucruri prin diferite tabere si programe pe care le organizeaza cum ar fi tabere de supravietuire, de orientare, de invatare a anumitor sporturi benefice dezvoltarii fizice. Ii salut si ma bucur ca exista si in Romania tineri cu spirit de initiativa care nu lasa planurile pe hartie ci se lupta pentru concretizarea lor. "
  Valentina Fatu
 • " Vreau sa stiti ca noi suntem foarte incantati de ceea ce incercati sa realizati cu acesti copii! Invatamantul, intr-adevar, tinde catre "imbecilizare" si inchiderea orizontului copilului, insa nu toti dascalii sunt atat de indoctrinati incat sa intoxice... Matei are noroc si la scoala de un om frumos, asa cum are si aici parte de o echipa de exceptie! Felicitari si tot inainte! "
  Iuliana Stănucă
 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • " Mie mi-a placut cand ne-am catarat pe munti si am invatat sa folosesc busola. Am invatat sa ma orientez folosind busola si sa ma catar si sa cobor cu franghia. Recomand taberele academiei pentru ca te invata multe lucruri noi si sa perseverezi intotdeauna pentru a ajunge la rezultat. "
  Iarina Răducanu, 8 ani
 • " Cred ca este important sa ii oferi copilului tau experiente diversificate, sa iesi din rutina, sa faceti impreuna activitati distractive, dar si educative. Cred ca asa le incurajam copiilor independenta, creativitatea si increderea in proprie persoana. Academia 1,61 este unul dintre putinele locuri unde gaseste astfel de experiente pentru parinti si copii mai mici sau mai mari. "
  Manuela Stoica
 • " Am participat in cadrul Academiei 1.61, la multe activitati, dar la suflet mi-a ramas ziua petrecuta intr-un dojo de Aikido, in familie, alaturi de fetita mea. Am invatat in aceasta zi sa am si altfel incredere in copilul meu, sa il cunosc si din alte perspective, am petrecut niste ore importante si foarte foarte placute. Tot in aceasta zi am remarcat profesionalismul, implicarea si placerea cu care formatorii Academiei 1.61 iau parte la activitatile pe care le desfasoara. Sunt hotarata si convinsa ca in 2014 voi participa la mult mai multe activitati alaturi de ei, ceea ce va sfatuiesc din suflet sa o faceti si voi, pentru ca, cu siguranta nu veti avea regrete si va veti dori sa reveniti iar si iar. Cu drag Roxana "
  Roxana Pâtă