Date: 29-02-'16 Category: ,

Cursă de orpentare cu busola, Aprilie 2016

25 de copii, 5 echipe, 3 vrăjitoare și o singură misiune. A fost o zi plină de aventură, veselie și lucru în echipă.

Click pe imaginea de mai jos ca să vedeți cum ne-am distrat!

Cursă de orientare cu busola | Păd. Băneasa, 16 Aprilie 2016

A venit primăvara așa că acesta este momentul perfect pentru o CURSĂ de ORIENTARE în Pădurea Băneasa!

Mai nou toți avem GPS, telefon mobil, și ne-am obișnuit să urmăm cuminți drumurile bătute. Dar ce facem când toate aceste device-uri ne lasă baltă și nu mai știm pe unde să o luăm?

Noi credem că a ști să folosim o hartă și o busolă este o aptitudine foarte importantă pentru oricine. Astfel, vă invităm să învățați cu noi cum să vă orientați ”old school”, prin pădure, cu harta și busola în mână.

Traseul va fi presărat cu ateliere și jocuri haioase și instructive așa că distracția va fi garantată.

Vă așteptăm să vă înscrieți ca să ne bucurăm împreună de primăvara în natură.

Când și unde?

16 aprilie, Pădurea Băneasa

Vârsta

 

copii peste 8 ani

Dezvoltare personală

Activitățile cu cadru imaginar

Formatori

 

Instructori cu experiență

Taxa de participare: 50 lei

Servicii incluse:

 • programul special conceput pentru acest eveniment
 • cadrul imaginar
 • minim 4 formatori
 • materialele necesare desfășurării atelierelor- corturi, corzi, hamuri, sfoară și folii de supraviețuire
 • hărți
 • apă și fructe

Informații importante

Pentru rezervarea locurilor este necesară plata costului până la data de 7 aprilie 2016.

Activitatea este destinată copiilor peste 8 ani.

Prin plata taxei de participare sau prin completarea Fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării  și participării la activitatate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participanții

 • " Am participat in cadrul Academiei 1.61, la multe activitati, dar la suflet mi-a ramas ziua petrecuta intr-un dojo de Aikido, in familie, alaturi de fetita mea. Am invatat in aceasta zi sa am si altfel incredere in copilul meu, sa il cunosc si din alte perspective, am petrecut niste ore importante si foarte foarte placute. Tot in aceasta zi am remarcat profesionalismul, implicarea si placerea cu care formatorii Academiei 1.61 iau parte la activitatile pe care le desfasoara. Sunt hotarata si convinsa ca in 2014 voi participa la mult mai multe activitati alaturi de ei, ceea ce va sfatuiesc din suflet sa o faceti si voi, pentru ca, cu siguranta nu veti avea regrete si va veti dori sa reveniti iar si iar. Cu drag Roxana "
  Roxana Pâtă
 • " Cu drag le recomand tuturor celor care sunt dornici sa fuga din monotonie, sa invete ceva folositor si sa imparta clipe minunate alaturi cu cei de la Academia 1.61. Rar am vazut asa oameni sufletisti si buni ca voi, sincer. Imi pare tare rau ca din cauza timpului nu am mai reusit sa vin mai des pe la voi. Sper sa va mearga totul dupa sufletul vostru minunat!! Cu mult drag, Romi "
  Romi Drăghici
 • " Vreau sa va multumesc ca mi-ati oferit prilejul de a participa intr-o astfel de tabara inedita [n.r. - de suraviețuire]. A fost o experienta unica pentru mine dar care s-a dovedit a fi extrem de importanta pentru dezvoltarea mea ca adolescenta. "
  Teodora Bărbunțoiu - 16 ani
 • " Recent, am avut ocazia sa ii cunosc pe Ioana si Andrei Samoil. Entuziasti, implicati si de incredere, ei au initiat un proiect de educatie non-formala numit Academia 1.61. Concret, ei organizeaza diferite activitati care ajuta atat la dezvoltarea fizica cat si la evolutia in plan personal si educational: tabere de supravietuire, de orientare, tabere de schi, de scuba diving, de fotografie, mountainbiking si multe altele. Copiii, tinerii dar si adultii care participa in cadrul acestor programe invata sa se interegreze mai bine in societate, sa aiba incredere mai multa in ei, sau sa faca echipa cu ceilalti. Pentru ca am avut ocazia sa ii cunosc si pentru ca admir si apreciez tinerii care vor sa schimbe ceva in societatea romaneasca, vreau sa ii felicit pentru initiativa, ingeniozitate si seriozitate. "
  Cornelia Rednic
 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • "Impreuna cu prietenii nostri de la Academia 161, invatam lucruri noi, ne aducem aminte ce-am mai uitat pe parcurs si - mai ales - retraim momentele magice ale copilariei. Cu zambetul pe buze, pe tatami, in apa sau pe carari de munte, copiii nostri descopera lumea cu toate ale ei: prietenie, efort, bucurie, greutati, satisfactii, natura, sanatate. "
  Emil Ţicu