Date: 30-05-'15 Category: ,

Tabăra de cățărăre pentru adolescenți - Măgura 2015

16 curajoși și-au făcut inițierea în cățărare pe parcursul a 3 zile pline de soare, în una din zonele noastre preferate – Piatra Craiului

Click pe imaginea de mai jos ca să vezi cum a fost în tabăra de anul acesta!

Tabăra de cățărare - Măgura 2015

Descrierea Taberei de cățărăre pentru adolescenți 2015

Te pasionează mersul pe munte? Ai vrut întotdeauna să simți cum e să fii sus pe o creastă? Stânca, peretele și zăngănitul echipamentului tehnic te atrag in mod inexplicabil? Atunci tabăra noastră de alpinism este pentru tine!
Vom învăța tehnici de bază pentru alpinism, cum sa ne simțim în siguranță pe munte și, nu în ultimul rând, cum să ne bucurăm de o ascensiune sigură și plăcută.
Vom învăța cum să facem noduri, cum și unde să asigurăm, ce să facem în caz de urgență, vom deprinde elemente de TSA, de prim-ajutor, vom experimenta ascensiunea și coborârea unor pereți verticali sau surplombați și ne vom distra copios.

Când și unde?

30 mai – 1 iunie, sat Măgura

Vârsta

 

copii peste 9 ani

Dezvoltare personală

Exerciții de cunoaștere și lucru în echipă

Formatori

 

Instructori licențiați

Taxa de participare: 500 lei

Servicii incluse:

 • 2 nopți cazare în camere cu două și trei paturi 
 • pensiune completă (trei mese pe zi) – cu produse bio de la pensiune
 • Instructori şi ghizi pentru trasee
 • Ateliere de cățărare
 • Asistenţă pe traseu
 • Corzi, hamuri şi alte echipamente tehnice specifice
 • Materiale aferente programului (hărţi, diplome etc.)
 • Jocuri de cabană şi ateliere
 • Diplome și premii

Informații importante

Prețul nu include transportul care se va calcula separat în funcție de numărul de participanți și de varianta aleasă (tren sau microbuz).

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 300 RON/ persoană până la data de 9.05 – data limită de plată a avansului. Avansul nu este returnabil.

Prin plata avansului sau prin completarea Fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării  și participării la activitatate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

După data limită de plată a avansului, înscrierile se mai pot face doar cu o majorare a prețului cu 10%, în limita disponibilității.

Tabăra este destinată copiilor mai mari de 9 ani.

Vrei să te înscri pentru aventura de anul viitor?

Înscrie-te acum!

Ce spun participanții

 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina
 • de 5* - dacă vă interesează să construiți permanent o relație cu copilul dvs participați!
 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • Am simtit nevoia de a va scrie cateva randuri, pentru ca vreau sa va spun ca Tudor s-a intors multumit, senin, optimist din tabara de ski, cum, poate, nu l-am mai vazut de mult timp. In seara intoarcerii, obosit fiind, in masina pe drumul catre casa, precum si acasa, pregatindu-se pentru culcare, nu contenea sa zambeasca si sa povesteasca despre debate, atacul la persoana si despre ceata psihologica din care l-ar fi scos Andrei, despre faptul ca a reusit sa nu mai fie atat de competitiv si a putut sa se bucure de ski, despre colegii din tabara, cu totii OK. Cu alte cuvinte, ale voastre, adevarata educatie prin experiente inedite. Am fost o mama fericita si va multumesc mult pentru acest lucru.
  Mirela - mama lui Tudor (11 ani)
 • " Vreau sa stiti ca noi suntem foarte incantati de ceea ce incercati sa realizati cu acesti copii! Invatamantul, intr-adevar, tinde catre "imbecilizare" si inchiderea orizontului copilului, insa nu toti dascalii sunt atat de indoctrinati incat sa intoxice... Matei are noroc si la scoala de un om frumos, asa cum are si aici parte de o echipa de exceptie! Felicitari si tot inainte! "
  Iuliana Stănucă
 • " Tabara de supravietuire organizata de Academia 1,61 mi-a adus aminte de un lucru, acela de a fi mereu in cautare de noi provocari, atat mentale cat si fizice, din care sa pot invata cat mai multe. "
  Ionuț Chirilă - 16 ani