Date: 8-12-'19 Category: , ,

Tabără de Tâmplărie, Șirnea, 28 iulie-1 august 2020

Nimic nu se compară cu satisfacția unui lucru făcut cu mâna ta. Putem construi orașe întregi pe calculator și putem desena planuri elaborate pe hârtie, însă satisfacția unui lucru creat de la zero cu mâinile goale este incomensurabilă.
De aceea, vă invităm în tabăra noastra de Tâmplărie! Vom desluși secretele construcțiilor din lemn, vom folosi unelte și aparatura modernă pentru că împreună vom gândi, proiecta și mai apoi construi mai multe obiecte din lemn.
Bineînțeles, la fel ca toate activitățile Academia 1,61 și acesta vine cu un program de dezvoltare personală. Vom oberva că atelierele de tâmplărie ne ajută să învățăm mai mult decât cum să mânuim lemnul și uneltele pentru a crea ceva. Ne învață despre responsabilitate, despre atenția la detalii și despre importanța rezultatelor.
Vă așteptăm alături de noi în această nouă călătorie!

Când și unde?

 • 28 iulie – 1 august 2020
 • Șirnea, jud. Brașov

Vârsta

 

copii peste 11 ani

Dezvoltare personală

Activități ce vor pune accentul pe lucrul în echipă, responsabilitate, independență

Instructori

 

 • instructori cu experiență (1 instructor pt 5 copii)

Taxa de participare: 1850 lei

Servicii incluse în costuri:

 • Cazare
 • Pensiune completă (3 mese/ zi)
 • Transport cu microbuzul
 • Minim 4 instructori
 • Materiale  și unelte pt ateliere
 • Program de dezvoltare personală
 • Jocuri și activități de seară
 • Diplome și premii

 

Vrei să vii cu noi?

Înscrie-te acum!

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50 % din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteți descărca de aici – DOWNLOAD FIȘA DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Activitatea este destinată adolescenților mai mari de 11 ani.

Ce spun participanții

 • " Felicitari Academiei 1,61 pentru proiectele pe care le initiaza si care sunt adresate copiiilor, tinerilor dar si adultilor. Ca mama si indrumator de copii stiu cat este de greu sa reusesti sa ii ajuti sa se intergreze mai bine in mediul social, sa ii inveti ce inseamna respectul, sa ii inveti ce inseamna altruismul si sa ii ajuti sa devina persoane responsabile. Academia 1,61 este o echipa de tineri entuziasi si pregatiti sa faca aceste lucruri prin diferite tabere si programe pe care le organizeaza cum ar fi tabere de supravietuire, de orientare, de invatare a anumitor sporturi benefice dezvoltarii fizice. Ii salut si ma bucur ca exista si in Romania tineri cu spirit de initiativa care nu lasa planurile pe hartie ci se lupta pentru concretizarea lor. "
  Valentina Fatu
 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina
 • " Academia 1.61 este "scoala" de care copiii nostri au atata nevoie; daca vrei sa-ti pregatesti copilul tau pentru viata ai incredere si trimite-l in taberele organizatede Academia 1.61 si tu insuti/insati vei fi uimit/a de propriul copil. Convinge-te! "
  Alina Stoica
 • "Impreuna cu prietenii nostri de la Academia 161, invatam lucruri noi, ne aducem aminte ce-am mai uitat pe parcurs si - mai ales - retraim momentele magice ale copilariei. Cu zambetul pe buze, pe tatami, in apa sau pe carari de munte, copiii nostri descopera lumea cu toate ale ei: prietenie, efort, bucurie, greutati, satisfactii, natura, sanatate. "
  Emil Ţicu
 • " Vreau sa va multumesc ca mi-ati oferit prilejul de a participa intr-o astfel de tabara inedita [n.r. - de suraviețuire]. A fost o experienta unica pentru mine dar care s-a dovedit a fi extrem de importanta pentru dezvoltarea mea ca adolescenta. "
  Teodora Bărbunțoiu - 16 ani
 • " Vreau sa stiti ca noi suntem foarte incantati de ceea ce incercati sa realizati cu acesti copii! Invatamantul, intr-adevar, tinde catre "imbecilizare" si inchiderea orizontului copilului, insa nu toti dascalii sunt atat de indoctrinati incat sa intoxice... Matei are noroc si la scoala de un om frumos, asa cum are si aici parte de o echipa de exceptie! Felicitari si tot inainte! "
  Iuliana Stănucă