Tabăra de schi în familie - Sinaia 2015

A fost ceață, au fost nori, dar noi tot am fost schiori!!!

Click pe imaginea de mai jos ca să vezi cum a fost în tabăra de anul acesta!

Tabără de schi pentru Familii - Sinaia 2015

Descrierea Taberei de schi în familie

Pentru părinţii şi copiii care doresc să se iniţieze împreună în schi venim cu o propunere nouă, de weekend în familie.
Vom învăţa sa alunecăm în siguranţă pe pârtie, împărţiţi pe categorii de vârstă – copii şi părinţi – fiecare grupă beneficiind de instructori dedicaţi.

Fiţi însă pregătiţi de aventură, deoarece, încă de la început, o să  intraţi  într-un cadru imaginar de poveste, în care veţi lucra împreună părinte şi copil, pentru a îndeplini obiectivele şi a dezlega marele mister. Veţi petrece timp împreună, veţi fi o echipă, veţi învaţa unii de la alţii şi vă veţi consolida relaţia.

Seara programul se continuă cu jocuri de societate şi jocuri de cabană.
În ultima zi vom organiza un mic concurs de schi şi ne vom distra în zapadă până la ultima coborâre, înainte să pornim spre casă.

Perioada

 

23-25 ianuarie 2015

Vârsta

 

copii peste 6 ani

Dezvoltare personală

Activitățile cu cadru imaginar

Formatori

 

Instructori schi licențiați

Program

Plecare:

 • 23.01.2014 ora 06.45 – din Bucureşti – Gara de Nord, la casa de bilete Clasa I
 • sosire la ora 11.00, în valea Dorului, la Cabana Mioriţa

Întoarcere:

 • plecare de pe pârtie la ora 15.00
 • sosire pe 25.01.2014, seara, în Bucureşti, în Gara de Nord

Cost: 650 lei

Servicii incluse în costuri :

 • Cazare, masa în regim de demipensiune (2 nopţi  în camere de 2, 3,  5 si 6 paturi, cina şi mic dejun)
 • Transport cu trenul până în Sinaia şi retur
 • Acces la sala de jocuri : tenis de masa, biliard etc.
 • Instructori pentru fiecare categorie (copii, adulţi)
 • Echipament de identificare pe pârtie
 • plimbare cu torţe (daca vremea o va permite)
 • jocuri de cabană şi program de seară

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 300 RON.

Tabăra este destinată familiilor cu copii peste 6 ani.

Servicii plătite separat: transport pe cablu (skipass + urcarea și coborârea la locul de cazare, cota 2000); închiriere echipament de schi (aproximativ 25 RON/zi); băuturi şi sucuri;

Vrei să te înscri pentru aventura de anul viitor?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina
 • " Cred ca este important sa ii oferi copilului tau experiente diversificate, sa iesi din rutina, sa faceti impreuna activitati distractive, dar si educative. Cred ca asa le incurajam copiilor independenta, creativitatea si increderea in proprie persoana. Academia 1,61 este unul dintre putinele locuri unde gaseste astfel de experiente pentru parinti si copii mai mici sau mai mari. "
  Manuela Stoica
 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • " Vreau sa va multumesc ca mi-ati oferit prilejul de a participa intr-o astfel de tabara inedita [n.r. - de suraviețuire]. A fost o experienta unica pentru mine dar care s-a dovedit a fi extrem de importanta pentru dezvoltarea mea ca adolescenta. "
  Teodora Bărbunțoiu - 16 ani
 • de 5* - Mi-a plăcut că am lucrat în echipă cu mama. Este o activitate distractivă, înveți lucruri noi și lucrezi împreună cu un părinte.
 • " Recent, am avut ocazia sa ii cunosc pe Ioana si Andrei Samoil. Entuziasti, implicati si de incredere, ei au initiat un proiect de educatie non-formala numit Academia 1.61. Concret, ei organizeaza diferite activitati care ajuta atat la dezvoltarea fizica cat si la evolutia in plan personal si educational: tabere de supravietuire, de orientare, tabere de schi, de scuba diving, de fotografie, mountainbiking si multe altele. Copiii, tinerii dar si adultii care participa in cadrul acestor programe invata sa se interegreze mai bine in societate, sa aiba incredere mai multa in ei, sau sa faca echipa cu ceilalti. Pentru ca am avut ocazia sa ii cunosc si pentru ca admir si apreciez tinerii care vor sa schimbe ceva in societatea romaneasca, vreau sa ii felicit pentru initiativa, ingeniozitate si seriozitate. "
  Cornelia Rednic