Tabăra de schi în familie - Sinaia 2015

A fost ceață, au fost nori, dar noi tot am fost schiori!!!

Click pe imaginea de mai jos ca să vezi cum a fost în tabăra de anul acesta!

Tabără de schi pentru Familii - Sinaia 2015

Descrierea Taberei de schi în familie

Pentru părinţii şi copiii care doresc să se iniţieze împreună în schi venim cu o propunere nouă, de weekend în familie.
Vom învăţa sa alunecăm în siguranţă pe pârtie, împărţiţi pe categorii de vârstă – copii şi părinţi – fiecare grupă beneficiind de instructori dedicaţi.

Fiţi însă pregătiţi de aventură, deoarece, încă de la început, o să  intraţi  într-un cadru imaginar de poveste, în care veţi lucra împreună părinte şi copil, pentru a îndeplini obiectivele şi a dezlega marele mister. Veţi petrece timp împreună, veţi fi o echipă, veţi învaţa unii de la alţii şi vă veţi consolida relaţia.

Seara programul se continuă cu jocuri de societate şi jocuri de cabană.
În ultima zi vom organiza un mic concurs de schi şi ne vom distra în zapadă până la ultima coborâre, înainte să pornim spre casă.

Perioada

 

23-25 ianuarie 2015

Vârsta

 

copii peste 6 ani

Dezvoltare personală

Activitățile cu cadru imaginar

Formatori

 

Instructori schi licențiați

Program

Plecare:

 • 23.01.2014 ora 06.45 – din Bucureşti – Gara de Nord, la casa de bilete Clasa I
 • sosire la ora 11.00, în valea Dorului, la Cabana Mioriţa

Întoarcere:

 • plecare de pe pârtie la ora 15.00
 • sosire pe 25.01.2014, seara, în Bucureşti, în Gara de Nord

Cost: 650 lei

Servicii incluse în costuri :

 • Cazare, masa în regim de demipensiune (2 nopţi  în camere de 2, 3,  5 si 6 paturi, cina şi mic dejun)
 • Transport cu trenul până în Sinaia şi retur
 • Acces la sala de jocuri : tenis de masa, biliard etc.
 • Instructori pentru fiecare categorie (copii, adulţi)
 • Echipament de identificare pe pârtie
 • plimbare cu torţe (daca vremea o va permite)
 • jocuri de cabană şi program de seară

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 300 RON.

Tabăra este destinată familiilor cu copii peste 6 ani.

Servicii plătite separat: transport pe cablu (skipass + urcarea și coborârea la locul de cazare, cota 2000); închiriere echipament de schi (aproximativ 25 RON/zi); băuturi şi sucuri;

Vrei să te înscri pentru aventura de anul viitor?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • " Recent, am avut ocazia sa ii cunosc pe Ioana si Andrei Samoil. Entuziasti, implicati si de incredere, ei au initiat un proiect de educatie non-formala numit Academia 1.61. Concret, ei organizeaza diferite activitati care ajuta atat la dezvoltarea fizica cat si la evolutia in plan personal si educational: tabere de supravietuire, de orientare, tabere de schi, de scuba diving, de fotografie, mountainbiking si multe altele. Copiii, tinerii dar si adultii care participa in cadrul acestor programe invata sa se interegreze mai bine in societate, sa aiba incredere mai multa in ei, sau sa faca echipa cu ceilalti. Pentru ca am avut ocazia sa ii cunosc si pentru ca admir si apreciez tinerii care vor sa schimbe ceva in societatea romaneasca, vreau sa ii felicit pentru initiativa, ingeniozitate si seriozitate. "
  Cornelia Rednic
 • " Academia 1.61 este "scoala" de care copiii nostri au atata nevoie; daca vrei sa-ti pregatesti copilul tau pentru viata ai incredere si trimite-l in taberele organizatede Academia 1.61 si tu insuti/insati vei fi uimit/a de propriul copil. Convinge-te! "
  Alina Stoica
 • " In cadrul atelierelor organizate de  Academia 1,61, impreuna cu  familia mea am participat la multe activitati minunate, vesele si relaxante. Sunt mama lui Andrei, un baietel de11 ani, si va marturisesc ca mie mi-a placut cel mai mult 'Tabara montana de familii". Am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri pe care le poti face  in situatii critice pe munte si nu numai, m-a incarcat cu energia de care aveam nevoie, a fost senzational! Iar pentru sotul si pentru baiatul meu cele mai apreciate  ateliere au fost cele de "Paintball" si "O zi intr-un dojo de Aikido". Acolo au avut ocazia sa-si demonstreze vitejia de cavaleri Jedi pentru a indeplinii anumite misiuni, probe de imaginatie si sa dobandeasca mai multa incredere unul in celalalt pentru a putea castiga "rasplata marelui maestru". Profesionalismul, seriozitatea, entuziasmul si  imaginatia echipei Academia 1,61 pentru organizarea  acestor ateliere sunt uimitoare! Oameni buni, sunteti geniali! Dragi parinti, daca doriti pentru copiii dumneavoastra o altfel de educatie si o altfel de distractie, nu ezitati sa participati la atelierele Acadeniei 1,61! "
  Daniela Cazimirovici
 • " Am participat in cadrul Academiei 1.61, la multe activitati, dar la suflet mi-a ramas ziua petrecuta intr-un dojo de Aikido, in familie, alaturi de fetita mea. Am invatat in aceasta zi sa am si altfel incredere in copilul meu, sa il cunosc si din alte perspective, am petrecut niste ore importante si foarte foarte placute. Tot in aceasta zi am remarcat profesionalismul, implicarea si placerea cu care formatorii Academiei 1.61 iau parte la activitatile pe care le desfasoara. Sunt hotarata si convinsa ca in 2014 voi participa la mult mai multe activitati alaturi de ei, ceea ce va sfatuiesc din suflet sa o faceti si voi, pentru ca, cu siguranta nu veti avea regrete si va veti dori sa reveniti iar si iar. Cu drag Roxana "
  Roxana Pâtă
 • " Vreau sa va multumesc ca mi-ati oferit prilejul de a participa intr-o astfel de tabara inedita [n.r. - de suraviețuire]. A fost o experienta unica pentru mine dar care s-a dovedit a fi extrem de importanta pentru dezvoltarea mea ca adolescenta. "
  Teodora Bărbunțoiu - 16 ani