5-11 ian 2020

Tabără de schi și snowboard în BANSKO - Începători și Intermediari

Ne-am propus să încheiem anul 2022 cu încă o aventură.

Vârsta

copii peste 9 ani

Perioada

5-11 ian 2020, Bansko

Formatori

Instructori schi și snowboard licențiați

Descriere

În vacanța de iarnă mergem din nou la schi în Bansko! Ne așteaptă cea mai faină stațiune de schi din Bulgaria, unde ne vom bucura din plin de 70 de km de pârtii, numai bune pentru orice nivel, fie că ești începător sau intermediar. Ca si anul trecut, vom avea și o grupă de snowboarderi!

Vom sta într-un hotel de 3 *, foarte aproape de pârtie, unde vom avea cadrul perfect pentru jocuri de seară, ateliere și distracție cât cuprinde. Mai mult decât atât, hotelul are și un centru SPA cu o piscină în care ne vom scălda după o zi plină de alunecat pe zăpadă.

Instructorii Academia 1,61 vor avea grijă ca fiecare dintre voi să progresați, indiferent de nivelul cu care veți intra în tabără. În 5 zile intense veți deveni schiori sau plăcari abili și vă veți bucura de orice tip de pârtie.

Bineînțeles, la fel ca în toate acţiunile organizate de noi, această tabără de schi în Bulgaria va fi mai mult decât o simplă tabără de schi. Vom pune accent pe dezvoltarea personală, vă vom pune probleme fizice si de caracter, vă vom face să vă exersați în aceeași măsură şi trupul şi mintea şi vă vom îndruma spre a vă găsi un echilibru în modul în care interacţionaţi cu ceilalţi şi în modul în care vă integraţi în echipă.

Shiori si placari, adunarea!

Dezvoltare personala
și activitați

Activitățile cu cadru imaginar

Așa a fost sezonul trecut

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără de schi și snowboard în BANSKO – Începători și Intermediari
5-11 ian 2020

Taxa de participare

670 euro

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment