Sustinem campania “Alergam pentru educatie”

Ne face mare plăcere să deschidem secţiunea ‘Comunitatea 1,61’ a site-ului nostru cu un proiect pe care îl susţinem: “Alergăm pentru educaţie”.

Campania “Alergăm pentru educație”, este organizată de  Paul Ardeleanu, cel mai tânăr speaker profesionist din România, în parteneriat cu Asociaţia E31 şi constă în 50 de semimaratoane în 50 de orașe distincte din România și susținerea a 50 de discursuri inspiraționale pe parcursul a 50 de zile consecutive, în perioada 1 mai – 19 iunie.

Ceea ce ne-a bucurat cel mai tare este faptul că şi noi, şi Paul Ardeleanu şi Asociaţia E31 avem acelaşi vis: o lume mai bună prin educaţie non-formală şi sport!

Mâine, 1 mai se va da startul proiectului, în Parcul Herăstrău, zona statuii lui Charles de Gaulle (metrou Aviatorilor) de la ora 10:00. Fiţi acolo şi alergaţi alături de Paul Ardeleanu pentru a schimba viitorul României!

Vă încurajăm să îl următiţi pe www.alergampentrueducatie.ro şi să alergaţi alături de el într-unul din cele 50 de oraşe pe care le va vizita.


Deprecated: Function wp_img_tag_add_loading_attr is deprecated since version 6.3.0! Use wp_img_tag_add_loading_optimization_attrs() instead. in /home/x32acdm1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/x32acdm1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
academia
academia
Articles: 221