Observator Antena 1 despre Maratonul de inot

Maraton de 24 de ore de înot

De 18 ore, 300 de concurenţi înoată în bazinul din Braşov. Profesionişti sau amatori, participanţii s-au înscris la un maraton de 24 de ore. Printre concurenţi este şi colegul nostru, Dani Oţil, într-o echipă din care fac parte şi persoane cu dizabilităţi locomotorii. 

Şapte tineri imobilizaţi în scaun cu rotile arată întregii ţări ce înseamnă puterea şi voinţa. De mai mulţi ani participă la una dintre cele mai grele competiţii sportive din ţară, un maraton în care trebuie să înoate câte 30 de minute din şase în şase ore.

Marius are 34 de ani şi a ajuns într-un scaun cu rotile după un accident de motocicletă. Tragedia nu l-a demoralizat.

Face activităţile unui om sănătos, iar în ultimele ore şi-a adunat forţele pentru a face cât mai multe ture de bazin.

Dani l-a cunoscut pe căpitanul echipei chiar în matinalul “Neaţa”. A fost uimit când a aflat că aceşti oameni cu probleme locomotorii sunt luptători cot la cot cu profesioniştii, în maratonul de înot.

Maratonul se va încheia astăzi la ora 13. Echipa castigatoare va fi desemnata cea care a parcurs cea mai mare distanta, in 24 de ore.

Articol preluat de pe: https://observator.tv/

Link articol și VIDEO: https://observator.tv/eveniment/maraton-de-24-de-ore-de-inot-151863.html


Deprecated: Function wp_img_tag_add_loading_attr is deprecated since version 6.3.0! Use wp_img_tag_add_loading_optimization_attrs() instead. in /home/x32acdm1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/x32acdm1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
academia
academia
Articles: 221