Tabără de Supraviețuire Nivel 1 | 11-15 iunie 2022

Supravietuire in natura,Tabara de supravietuire, kit de supravietuire booshcraft, trusa de supravietuire, supravietuire in natura, supravietuire pe munte, dezvoltare personala, tabere pentru copii, tabere vara, tabere adolescenti, educatie supravietuire , Tabara de supravietuire sde nivel 1https://www.facebook.com/Academia161

Muntele creează caractere. Și le testează. Ne pune în situații și contexte unice pe care de multe ori nu le-am putea experimenta în viața de zi cu zi. Ne învață să luăm decizii și să ne adaptăm. Tabăra de Supraviețuire de Nivel 1 are un rol inițiatic în tainele mersului pe munte în condiții de siguranță.

Vom sta la cabană, vom învăța să ne orientăm, să ne facem adăpost de urgență, să facem focul și multe alte tehnici de supraviețuire în pădure. Vom învăța cum să ne facem bagajul corect și ce să punem în el pentru o drumeție la munte, cum să ne organizăm ca grup, dar și cu lucrurile personale. Cu siguranță, nu putem să uităm nici de drumețiile spectaculoase pe care le vom parcurge.

Ca în toate taberele marca Academia 1,61, dezvoltarea personală a participanților joacă un rol foarte important. Morala și mesajul sunt gândite și adaptate special pentru vârsta participanților. Pe parcursul programului vom pune accent pe creșterea nivelului de adaptabilitate, dezvoltarea independenței, abilităților de leadership și a comunicării în grup.

Toate acestea sunt parte din tradiționalul nostru joc wide-game, care va simula o situație de supraviețuire în sălbăticie, ne va ține ocupați toată tabăra și din care vom învăța lucruri noi despre noi și despre ceilalți.

Tabara de supravietuire, kit de supravietuire booshcraft, trusa de supravietuire, supravietuire in natura, supravietuire pe munte, dezvoltare personala, tabere pentru copii, tabere vara, tabere adolescenti, educatie https://www.facebook.com/Academia161

Perioada

11-15 iunie

Cabana Garofița, Munții Piatra Craiului

Vârsta

Vârsta minimă 9 ani

Dezvoltare personală

Lucru în echipă
Responsabilitate
Independență

Formatori

Ghizi montani și locali

Instructori Academia 1,61 (1 instructor la 5 copii)

Taxa de participare: 1700 RON

Servicii incluse în costuri:

 • Transport cu autocar autorizat
 • Cazare 5 zile (4 nopți)
 • 1 masă caldă pe zi
 • Testare COVID-19 antigen
 • Instructori şi ghizi pentru trasee
 • Program de dezvoltare personală
 • Corzi, hamuri şi alte echipamente tehnice specifice
 • Materiale aferente programului (hărţi, alte documente etc.)
 • Jocuri şi ateliere
 • Diplome și premii

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteți descărca de aici – DOWNLOAD FIȘĂ DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Având în vedere condițiile sanitare din această perioadă, pentru a evita orice situație neplăcută, vă recomandăm cu căldură să încheiați o asigurare de tip ramburs (storno). Noi nu oferim direct acest serviciu, însă, dacă doriți, vă putem recomanda un broker cu care colaborăm.

Testarea COVID-19 de tip antigen se aplică copiilor, trainerilor, șoferului și personalului de la locație, dacă aceștia nu dețin certificatul european de vaccinare.

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • " I wanted to contact you to say how impressed the teachers were with the trip that you organised on behalf of the school. The feedback that I got from all the teachers involved was excellent. Therefore to get such a glowing reference from them was high praise indeed. So well done to you and my thanks for all that you did to ensure that the trip was successful and enjoyable. "
  Private school Director
 • " Cu drag le recomand tuturor celor care sunt dornici sa fuga din monotonie, sa invete ceva folositor si sa imparta clipe minunate alaturi cu cei de la Academia 1.61. Rar am vazut asa oameni sufletisti si buni ca voi, sincer. Imi pare tare rau ca din cauza timpului nu am mai reusit sa vin mai des pe la voi. Sper sa va mearga totul dupa sufletul vostru minunat!! Cu mult drag, Romi "
  Romi Drăghici
 • de 5* - dacă vă interesează să construiți permanent o relație cu copilul dvs participați!
 • " In cadrul atelierelor organizate de  Academia 1,61, impreuna cu  familia mea am participat la multe activitati minunate, vesele si relaxante. Sunt mama lui Andrei, un baietel de11 ani, si va marturisesc ca mie mi-a placut cel mai mult 'Tabara montana de familii". Am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri pe care le poti face  in situatii critice pe munte si nu numai, m-a incarcat cu energia de care aveam nevoie, a fost senzational! Iar pentru sotul si pentru baiatul meu cele mai apreciate  ateliere au fost cele de "Paintball" si "O zi intr-un dojo de Aikido". Acolo au avut ocazia sa-si demonstreze vitejia de cavaleri Jedi pentru a indeplinii anumite misiuni, probe de imaginatie si sa dobandeasca mai multa incredere unul in celalalt pentru a putea castiga "rasplata marelui maestru". Profesionalismul, seriozitatea, entuziasmul si  imaginatia echipei Academia 1,61 pentru organizarea  acestor ateliere sunt uimitoare! Oameni buni, sunteti geniali! Dragi parinti, daca doriti pentru copiii dumneavoastra o altfel de educatie si o altfel de distractie, nu ezitati sa participati la atelierele Acadeniei 1,61! "
  Daniela Cazimirovici
 • " Recent, am avut ocazia sa ii cunosc pe Ioana si Andrei Samoil. Entuziasti, implicati si de incredere, ei au initiat un proiect de educatie non-formala numit Academia 1.61. Concret, ei organizeaza diferite activitati care ajuta atat la dezvoltarea fizica cat si la evolutia in plan personal si educational: tabere de supravietuire, de orientare, tabere de schi, de scuba diving, de fotografie, mountainbiking si multe altele. Copiii, tinerii dar si adultii care participa in cadrul acestor programe invata sa se interegreze mai bine in societate, sa aiba incredere mai multa in ei, sau sa faca echipa cu ceilalti. Pentru ca am avut ocazia sa ii cunosc si pentru ca admir si apreciez tinerii care vor sa schimbe ceva in societatea romaneasca, vreau sa ii felicit pentru initiativa, ingeniozitate si seriozitate. "
  Cornelia Rednic
 • " Vreau sa stiti ca noi suntem foarte incantati de ceea ce incercati sa realizati cu acesti copii! Invatamantul, intr-adevar, tinde catre "imbecilizare" si inchiderea orizontului copilului, insa nu toti dascalii sunt atat de indoctrinati incat sa intoxice... Matei are noroc si la scoala de un om frumos, asa cum are si aici parte de o echipa de exceptie! Felicitari si tot inainte! "
  Iuliana Stănucă