Tabără de Supraviețuire Nivel 3 – LEADERSHIP | 19-24 iulie

Una dintre cele mai provocatoare tabere de supraviețuire din România ajunge și anul acesta în calea curajoșilor pasionați de munte, supraviețuire, bushcraft și, mai ales, LEADERSHIP.

În 2022 aducem împreună două concepte foarte apreciate în trecut: Tabăra de Supraviețuire de Nivel 3 și Tabăra de Leadership pentru Adolescenți. Nu putem vorbi despre supraviețuire fără să vorbim despre dinamica de grup și leadership.

Anul acesta, programul taberei va fi complet schimbat. Wide-game-ul va începe când nimeni nu se gândea că ar putea începe, probele vor pune și mai mult accent pe dinamica de grup, atelierele sunt regândite integral pentru a fi focalizate pe abilitățile de leadership iar cadrul imaginar va fi unul compet nou și provocator.

Vom ajunge chiar să coborâm în rapel cascada Moara Dracilor.

Abilitățile de leadership se pot dezvolta în sala de curs, dar cel mai bine se dezvoltă în natură, la munte, într-un mediu nou, provocator și într-un grup mic, acolo unde natura ne oferă un feedback corect și imediat. Nu degeaba parcurgerea acestui program rămâne (și va rămâne în continuare) o condiție obligatorie pentru a intra în grupul celor care au acces la Aventura Verii și ni se pot alătura în extraordinarele aventuri anuale pe care le organizăm.

Perioada

19 – 24 iulie 2022

Iezerul Latoritei

Vârsta

Vârsta minimă 11 ani*

*program disponibil pentru persoane care au participat la cel puțin o tabără de Supraviețuire de Nivel 2 sau Bootcamp de Nivel 2

Dezvoltare personală

 • LEADERSHIP
 • Dinamica de grup
 • Independență
 • Mindset și moral
 • Comunicare

 

Formatori

Ghizi montani și locali

Instructori Academia 1,61 (1 instructor la 5 participanți)

Taxa de participare: 1850 RON

Servicii incluse în costuri:

 • Cazare în corturile Academia 1,61
 • Transport cu autocar autorizat
 • Instructori şi ghizi pentru trasee
 • Corzi, hamuri şi alte echipamente tehnice specifice
 • Materiale aferente programului (hărţi, indicii etc.)
 • Jocuri şi ateliere
 • Diplome și premii
 • Album foto si video

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteți descărca de aici – DOWNLOAD FIȘĂ DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Având în vedere condițiile sanitare din această perioadă, pentru a evita orice situație neplăcută, vă recomandăm cu căldură să incheiați o asigurare de tip ramburs (storno). Noi nu oferim direct acest serviciu, însă, dacă doriți, vă putem recomanda un broker cu care colaborăm.

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • "Impreuna cu prietenii nostri de la Academia 161, invatam lucruri noi, ne aducem aminte ce-am mai uitat pe parcurs si - mai ales - retraim momentele magice ale copilariei. Cu zambetul pe buze, pe tatami, in apa sau pe carari de munte, copiii nostri descopera lumea cu toate ale ei: prietenie, efort, bucurie, greutati, satisfactii, natura, sanatate. "
  Emil Ţicu
 • " Recent, am avut ocazia sa ii cunosc pe Ioana si Andrei Samoil. Entuziasti, implicati si de incredere, ei au initiat un proiect de educatie non-formala numit Academia 1.61. Concret, ei organizeaza diferite activitati care ajuta atat la dezvoltarea fizica cat si la evolutia in plan personal si educational: tabere de supravietuire, de orientare, tabere de schi, de scuba diving, de fotografie, mountainbiking si multe altele. Copiii, tinerii dar si adultii care participa in cadrul acestor programe invata sa se interegreze mai bine in societate, sa aiba incredere mai multa in ei, sau sa faca echipa cu ceilalti. Pentru ca am avut ocazia sa ii cunosc si pentru ca admir si apreciez tinerii care vor sa schimbe ceva in societatea romaneasca, vreau sa ii felicit pentru initiativa, ingeniozitate si seriozitate. "
  Cornelia Rednic
 • " Vreau sa stiti ca noi suntem foarte incantati de ceea ce incercati sa realizati cu acesti copii! Invatamantul, intr-adevar, tinde catre "imbecilizare" si inchiderea orizontului copilului, insa nu toti dascalii sunt atat de indoctrinati incat sa intoxice... Matei are noroc si la scoala de un om frumos, asa cum are si aici parte de o echipa de exceptie! Felicitari si tot inainte! "
  Iuliana Stănucă
 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • " Cred ca este important sa ii oferi copilului tau experiente diversificate, sa iesi din rutina, sa faceti impreuna activitati distractive, dar si educative. Cred ca asa le incurajam copiilor independenta, creativitatea si increderea in proprie persoana. Academia 1,61 este unul dintre putinele locuri unde gaseste astfel de experiente pentru parinti si copii mai mici sau mai mari. "
  Manuela Stoica
 • " In cadrul atelierelor organizate de  Academia 1,61, impreuna cu  familia mea am participat la multe activitati minunate, vesele si relaxante. Sunt mama lui Andrei, un baietel de11 ani, si va marturisesc ca mie mi-a placut cel mai mult 'Tabara montana de familii". Am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri pe care le poti face  in situatii critice pe munte si nu numai, m-a incarcat cu energia de care aveam nevoie, a fost senzational! Iar pentru sotul si pentru baiatul meu cele mai apreciate  ateliere au fost cele de "Paintball" si "O zi intr-un dojo de Aikido". Acolo au avut ocazia sa-si demonstreze vitejia de cavaleri Jedi pentru a indeplinii anumite misiuni, probe de imaginatie si sa dobandeasca mai multa incredere unul in celalalt pentru a putea castiga "rasplata marelui maestru". Profesionalismul, seriozitatea, entuziasmul si  imaginatia echipei Academia 1,61 pentru organizarea  acestor ateliere sunt uimitoare! Oameni buni, sunteti geniali! Dragi parinti, daca doriti pentru copiii dumneavoastra o altfel de educatie si o altfel de distractie, nu ezitati sa participati la atelierele Acadeniei 1,61! "
  Daniela Cazimirovici