Date: 21-04-'21 Category:

Voucher

VOUCHER - 150 RON - Orice tabără din calendarul 2021

 

Se apropie vara, vin taberele! Vine și un voucher de reducere de 150 lei pentru cei care aduc un participant nou în taberele noastre.

Convinge un prieten – care nu a mai fost niciodată cu noi – să vină în taberele Academia 1,61. Primești un voucher de 150 lei pe care îl poți aplica la oricare dintre taberele noastre din 2021, pentru copii sau pentru familii.

Iți reamintim că toți participanții la taberele dedicate exclusiv copiilor sunt testați Covid-19 antigen la o clinică medicală, în dimineața plecării, testare care este inclusă în costul taberei.

Sună bine? Sună mai bine decât anul trecut, pentru că putem să facem mai multe anul acesta, cu precauție, reguli și testare.

voucher

Perioada promoției

20 aprilie – 30 iunie 2021

Vârsta

 

copii sau familii

Dezvoltare personală

Activitățile cu cadru imaginar

Formatori

 

Instructori cu experiență

Informații importante

Acum iată cum sună acest voucher de reducere de 150 lei:

 • Îl poți folosi la oricare dintre taberele din 2021
 • Poți beneficia de el doar dacă cel pe care îl aduci nu a mai fost participant la evenimentele Academia 1,61
 • Îl poți aplica la plata finală a taberei pe care ți-ai ales-o – când faci ultima plată, plătești cu 150 lei mai puțin
 • Beneficiezi de el după ce prietenul nou adus și-a achitat integral tabăra
 • Pentru taberele de familii, voucherul se aplică la costul total al taberei per familie
 • Poți să aduci mai mulți prieteni pentru că primești mai multe vouchere. Doar că va trebui să utilizezi doar un voucher/tabără
 • Dăm vouchere în perioada 20 aprilie – 30 iunie 2021
 • Totul se aplică în limita locurilor disponibile. Deci, grăbește-te să aduci un participant nou și să achiți o tabără.

 

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Ce spun participanții

 • " Am participat in cadrul Academiei 1.61, la multe activitati, dar la suflet mi-a ramas ziua petrecuta intr-un dojo de Aikido, in familie, alaturi de fetita mea. Am invatat in aceasta zi sa am si altfel incredere in copilul meu, sa il cunosc si din alte perspective, am petrecut niste ore importante si foarte foarte placute. Tot in aceasta zi am remarcat profesionalismul, implicarea si placerea cu care formatorii Academiei 1.61 iau parte la activitatile pe care le desfasoara. Sunt hotarata si convinsa ca in 2014 voi participa la mult mai multe activitati alaturi de ei, ceea ce va sfatuiesc din suflet sa o faceti si voi, pentru ca, cu siguranta nu veti avea regrete si va veti dori sa reveniti iar si iar. Cu drag Roxana "
  Roxana Pâtă
 • "Impreuna cu prietenii nostri de la Academia 161, invatam lucruri noi, ne aducem aminte ce-am mai uitat pe parcurs si - mai ales - retraim momentele magice ale copilariei. Cu zambetul pe buze, pe tatami, in apa sau pe carari de munte, copiii nostri descopera lumea cu toate ale ei: prietenie, efort, bucurie, greutati, satisfactii, natura, sanatate. "
  Emil Ţicu
 • " Vreau sa stiti ca noi suntem foarte incantati de ceea ce incercati sa realizati cu acesti copii! Invatamantul, intr-adevar, tinde catre "imbecilizare" si inchiderea orizontului copilului, insa nu toti dascalii sunt atat de indoctrinati incat sa intoxice... Matei are noroc si la scoala de un om frumos, asa cum are si aici parte de o echipa de exceptie! Felicitari si tot inainte! "
  Iuliana Stănucă
 • " Vreau sa va multumesc ca mi-ati oferit prilejul de a participa intr-o astfel de tabara inedita [n.r. - de suraviețuire]. A fost o experienta unica pentru mine dar care s-a dovedit a fi extrem de importanta pentru dezvoltarea mea ca adolescenta. "
  Teodora Bărbunțoiu - 16 ani
 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina
 • " Cu drag le recomand tuturor celor care sunt dornici sa fuga din monotonie, sa invete ceva folositor si sa imparta clipe minunate alaturi cu cei de la Academia 1.61. Rar am vazut asa oameni sufletisti si buni ca voi, sincer. Imi pare tare rau ca din cauza timpului nu am mai reusit sa vin mai des pe la voi. Sper sa va mearga totul dupa sufletul vostru minunat!! Cu mult drag, Romi "
  Romi Drăghici