Date: 21-04-'21 Category:

Voucher

VOUCHER - 150 RON - Orice tabără din calendarul 2021

 

Se apropie vara, vin taberele! Vine și un voucher de reducere de 150 lei pentru cei care aduc un participant nou în taberele noastre.

Convinge un prieten – care nu a mai fost niciodată cu noi – să vină în taberele Academia 1,61. Primești un voucher de 150 lei pe care îl poți aplica la oricare dintre taberele noastre din 2021, pentru copii sau pentru familii.

Iți reamintim că toți participanții la taberele dedicate exclusiv copiilor sunt testați Covid-19 antigen la o clinică medicală, în dimineața plecării, testare care este inclusă în costul taberei.

Sună bine? Sună mai bine decât anul trecut, pentru că putem să facem mai multe anul acesta, cu precauție, reguli și testare.

voucher

Perioada promoției

20 aprilie – 30 iunie 2021

Vârsta

 

copii sau familii

Dezvoltare personală

Activitățile cu cadru imaginar

Formatori

 

Instructori cu experiență

Informații importante

Acum iată cum sună acest voucher de reducere de 150 lei:

 • Îl poți folosi la oricare dintre taberele din 2021
 • Poți beneficia de el doar dacă cel pe care îl aduci nu a mai fost participant la evenimentele Academia 1,61
 • Îl poți aplica la plata finală a taberei pe care ți-ai ales-o – când faci ultima plată, plătești cu 150 lei mai puțin
 • Beneficiezi de el după ce prietenul nou adus și-a achitat integral tabăra
 • Pentru taberele de familii, voucherul se aplică la costul total al taberei per familie
 • Poți să aduci mai mulți prieteni pentru că primești mai multe vouchere. Doar că va trebui să utilizezi doar un voucher/tabără
 • Dăm vouchere în perioada 20 aprilie – 30 iunie 2021
 • Totul se aplică în limita locurilor disponibile. Deci, grăbește-te să aduci un participant nou și să achiți o tabără.

 

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Ce spun participanții

 • de 5* - Mi-a plăcut că am lucrat în echipă cu mama. Este o activitate distractivă, înveți lucruri noi și lucrezi împreună cu un părinte.
 • " Recent, am avut ocazia sa ii cunosc pe Ioana si Andrei Samoil. Entuziasti, implicati si de incredere, ei au initiat un proiect de educatie non-formala numit Academia 1.61. Concret, ei organizeaza diferite activitati care ajuta atat la dezvoltarea fizica cat si la evolutia in plan personal si educational: tabere de supravietuire, de orientare, tabere de schi, de scuba diving, de fotografie, mountainbiking si multe altele. Copiii, tinerii dar si adultii care participa in cadrul acestor programe invata sa se interegreze mai bine in societate, sa aiba incredere mai multa in ei, sau sa faca echipa cu ceilalti. Pentru ca am avut ocazia sa ii cunosc si pentru ca admir si apreciez tinerii care vor sa schimbe ceva in societatea romaneasca, vreau sa ii felicit pentru initiativa, ingeniozitate si seriozitate. "
  Cornelia Rednic
 • " Am participat in cadrul Academiei 1.61, la multe activitati, dar la suflet mi-a ramas ziua petrecuta intr-un dojo de Aikido, in familie, alaturi de fetita mea. Am invatat in aceasta zi sa am si altfel incredere in copilul meu, sa il cunosc si din alte perspective, am petrecut niste ore importante si foarte foarte placute. Tot in aceasta zi am remarcat profesionalismul, implicarea si placerea cu care formatorii Academiei 1.61 iau parte la activitatile pe care le desfasoara. Sunt hotarata si convinsa ca in 2014 voi participa la mult mai multe activitati alaturi de ei, ceea ce va sfatuiesc din suflet sa o faceti si voi, pentru ca, cu siguranta nu veti avea regrete si va veti dori sa reveniti iar si iar. Cu drag Roxana "
  Roxana Pâtă
 • " Academia 1.61 este "scoala" de care copiii nostri au atata nevoie; daca vrei sa-ti pregatesti copilul tau pentru viata ai incredere si trimite-l in taberele organizatede Academia 1.61 si tu insuti/insati vei fi uimit/a de propriul copil. Convinge-te! "
  Alina Stoica
 • "[...] Va scriu pentru ca simt nevoia de a va da la schimb ceva, pentru ceea ce ne-ati dat voi noua in acest weekend. Tehnic, este vorba de un feedback, dar unul care, nu stiu de ce, nu s-a putut deloc incadra in sablonul vostru tiparit. Feedback in sensul de reactie directa la proces, care e gata sa intre din nou la intrare, pentru a-l confirma, dar si metamorfoza subtil in ceva fundamental identic, dar totusi mai implinit, cam ca inelele unui copac, la trecerea inca unui an.
  Sa nu mai batem campii. M-am bucurat enorm sa gasesc niste oameni tineri, cu optimismul, energia si pofta de viata specifice varstei, insa cu o maturitate, o rigoare si o pregatire cum eu unul nu am mai vazut decat la generatia parintilor nostri. Sa simt in spatele unei imagini de totala prietenie, flexibilitate, jovialitate, copilarie -- o plasa de siguranta ferma formata din cunoastere, reguli, rigoare, respect si multa, multa inteligenta -- calitati atat pe cale de disparitie, cat si larg ignorate de o masa din ce in ce mai mare de consumatori. M-am simtit foarte bine in prezenta voastra. [...]"
  Radu - Participant în tabăra de drumeții pentru familii
 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina