Online Survival Challenge

Date: 15-12-'21 Category:

Online Survival Challenge

Întrucât se apropie sărbătorile, venim cu o aventură în dar! Una virtuală: Online Survival Challenge.

V-am pregătit o provocare nouă, de supraviețuire, online, gratuită și cu premii.

Cei ce au venit cu noi anii trecuți în Taberele de Supraviețuire probabil știu că cel mai important lucru în situațiile de criză este să luăm decizii raționale, strategice, alese cu grijă și păstrând în minte imaginea de ansamblu. Exact această abilitate o vom testa sâmbătă la ora 19:00  , pe contul nostru de Discord, la acest link

https://discord.gg/S6WwJeJ7

Vă așteaptă un scenariu interactiv, pe echipe, în cadrul căruia va trebui să luați decizii, să vă testați abilitățile, cunoștințele și, mai ales, atitudinea de supraviețuitori. O vale inundată, un grup izolat la o cabană din munți, zăpadă, viscol, stânci abrupte, trasee provocatoare, o peșteră, decizii complexe despre echipament și multe evenimente neprevăzute care vă vor încerca abilitățile de a gestiona riscul. Vom avea chiar un zar al riscului și, pentru a progresa în povestea voastră nu veți avea de ales decât să-l înfruntați sau să găsiți metode de a-i reduce ponderea. Numai împreună, în echipă, veți reuși să supraviețuiți, iar cea mai rapidă echipă va primi un premiu surpriză.

Vă puteți înscrie la acest eveniment gratuit folosind acest link

https://forms.gle/Qtd77dVwtFNjQbSs5.

Puteți chiar să aduceți un prieten!

 

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Ce spun participanții

 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • " Vreau sa stiti ca noi suntem foarte incantati de ceea ce incercati sa realizati cu acesti copii! Invatamantul, intr-adevar, tinde catre "imbecilizare" si inchiderea orizontului copilului, insa nu toti dascalii sunt atat de indoctrinati incat sa intoxice... Matei are noroc si la scoala de un om frumos, asa cum are si aici parte de o echipa de exceptie! Felicitari si tot inainte! "
  Iuliana Stănucă
 • " Cu drag le recomand tuturor celor care sunt dornici sa fuga din monotonie, sa invete ceva folositor si sa imparta clipe minunate alaturi cu cei de la Academia 1.61. Rar am vazut asa oameni sufletisti si buni ca voi, sincer. Imi pare tare rau ca din cauza timpului nu am mai reusit sa vin mai des pe la voi. Sper sa va mearga totul dupa sufletul vostru minunat!! Cu mult drag, Romi "
  Romi Drăghici
 • Am simtit nevoia de a va scrie cateva randuri, pentru ca vreau sa va spun ca Tudor s-a intors multumit, senin, optimist din tabara de ski, cum, poate, nu l-am mai vazut de mult timp. In seara intoarcerii, obosit fiind, in masina pe drumul catre casa, precum si acasa, pregatindu-se pentru culcare, nu contenea sa zambeasca si sa povesteasca despre debate, atacul la persoana si despre ceata psihologica din care l-ar fi scos Andrei, despre faptul ca a reusit sa nu mai fie atat de competitiv si a putut sa se bucure de ski, despre colegii din tabara, cu totii OK. Cu alte cuvinte, ale voastre, adevarata educatie prin experiente inedite. Am fost o mama fericita si va multumesc mult pentru acest lucru.
  Mirela - mama lui Tudor (11 ani)
 • " Multumim pentru rabdarea si intelegerea avuta in zilele petrecute langa copiii nostri! Cu ajutorul vostru cateva zile de vacanta au devenit amintiri de neuitat. Vorbesc incredibil de frumos despre experientele traite. Sunteti o echipa minunata si va dorim succes si entuziasm in tot ceea ce faceti. "
  Florina si Razvan Covrig
 • " Felicitari Academiei 1,61 pentru proiectele pe care le initiaza si care sunt adresate copiiilor, tinerilor dar si adultilor. Ca mama si indrumator de copii stiu cat este de greu sa reusesti sa ii ajuti sa se intergreze mai bine in mediul social, sa ii inveti ce inseamna respectul, sa ii inveti ce inseamna altruismul si sa ii ajuti sa devina persoane responsabile. Academia 1,61 este o echipa de tineri entuziasi si pregatiti sa faca aceste lucruri prin diferite tabere si programe pe care le organizeaza cum ar fi tabere de supravietuire, de orientare, de invatare a anumitor sporturi benefice dezvoltarii fizice. Ii salut si ma bucur ca exista si in Romania tineri cu spirit de initiativa care nu lasa planurile pe hartie ci se lupta pentru concretizarea lor. "
  Valentina Fatu