Online Survival Challenge

Date: 15-12-'21 Category:

Online Survival Challenge

Întrucât se apropie sărbătorile, venim cu o aventură în dar! Una virtuală: Online Survival Challenge.

V-am pregătit o provocare nouă, de supraviețuire, online, gratuită și cu premii.

Cei ce au venit cu noi anii trecuți în Taberele de Supraviețuire probabil știu că cel mai important lucru în situațiile de criză este să luăm decizii raționale, strategice, alese cu grijă și păstrând în minte imaginea de ansamblu. Exact această abilitate o vom testa sâmbătă la ora 19:00  , pe contul nostru de Discord, la acest link

https://discord.gg/S6WwJeJ7

Vă așteaptă un scenariu interactiv, pe echipe, în cadrul căruia va trebui să luați decizii, să vă testați abilitățile, cunoștințele și, mai ales, atitudinea de supraviețuitori. O vale inundată, un grup izolat la o cabană din munți, zăpadă, viscol, stânci abrupte, trasee provocatoare, o peșteră, decizii complexe despre echipament și multe evenimente neprevăzute care vă vor încerca abilitățile de a gestiona riscul. Vom avea chiar un zar al riscului și, pentru a progresa în povestea voastră nu veți avea de ales decât să-l înfruntați sau să găsiți metode de a-i reduce ponderea. Numai împreună, în echipă, veți reuși să supraviețuiți, iar cea mai rapidă echipă va primi un premiu surpriză.

Vă puteți înscrie la acest eveniment gratuit folosind acest link

https://forms.gle/Qtd77dVwtFNjQbSs5.

Puteți chiar să aduceți un prieten!

 

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Ce spun participanții

 • " Mie mi-a placut cand ne-am catarat pe munti si am invatat sa folosesc busola. Am invatat sa ma orientez folosind busola si sa ma catar si sa cobor cu franghia. Recomand taberele academiei pentru ca te invata multe lucruri noi si sa perseverezi intotdeauna pentru a ajunge la rezultat. "
  Iarina Răducanu, 8 ani
 • " I wanted to contact you to say how impressed the teachers were with the trip that you organised on behalf of the school. The feedback that I got from all the teachers involved was excellent. Therefore to get such a glowing reference from them was high praise indeed. So well done to you and my thanks for all that you did to ensure that the trip was successful and enjoyable. "
  Private school Director
 • " Vreau sa va multumesc ca mi-ati oferit prilejul de a participa intr-o astfel de tabara inedita [n.r. - de suraviețuire]. A fost o experienta unica pentru mine dar care s-a dovedit a fi extrem de importanta pentru dezvoltarea mea ca adolescenta. "
  Teodora Bărbunțoiu - 16 ani
 • " Multumim pentru rabdarea si intelegerea avuta in zilele petrecute langa copiii nostri! Cu ajutorul vostru cateva zile de vacanta au devenit amintiri de neuitat. Vorbesc incredibil de frumos despre experientele traite. Sunteti o echipa minunata si va dorim succes si entuziasm in tot ceea ce faceti. "
  Florina si Razvan Covrig
 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina
 • " In cadrul atelierelor organizate de  Academia 1,61, impreuna cu  familia mea am participat la multe activitati minunate, vesele si relaxante. Sunt mama lui Andrei, un baietel de11 ani, si va marturisesc ca mie mi-a placut cel mai mult 'Tabara montana de familii". Am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri pe care le poti face  in situatii critice pe munte si nu numai, m-a incarcat cu energia de care aveam nevoie, a fost senzational! Iar pentru sotul si pentru baiatul meu cele mai apreciate  ateliere au fost cele de "Paintball" si "O zi intr-un dojo de Aikido". Acolo au avut ocazia sa-si demonstreze vitejia de cavaleri Jedi pentru a indeplinii anumite misiuni, probe de imaginatie si sa dobandeasca mai multa incredere unul in celalalt pentru a putea castiga "rasplata marelui maestru". Profesionalismul, seriozitatea, entuziasmul si  imaginatia echipei Academia 1,61 pentru organizarea  acestor ateliere sunt uimitoare! Oameni buni, sunteti geniali! Dragi parinti, daca doriti pentru copiii dumneavoastra o altfel de educatie si o altfel de distractie, nu ezitati sa participati la atelierele Acadeniei 1,61! "
  Daniela Cazimirovici