Date: 3-12-'19 Category:

Programe Corporate Academia 1,61

Schimbarea în bine începe în echipă. Noi suntem specialiști în formarea si dezvoltarea de echipe, în motivarea și mobilizarea membrilor echipei în jurul unui scop sau a unei misiuni comune, având în spate peste 10 de ani de experiență consistentă de lucru cu companiile.

 

 

Tipuri de programe corporate:

 1. Team Bonding/Building: interacțiuni și experiențe comune cu sens, bine gândite și impecabil implementate, care pot crea oportunități de apropiereîn echipă și pot contribui la schimbări de atitudini la nivel individual și de grup
 2. Team Coaching:
  • Pentru obiective mai profunde, cu rezultate măsurate în timp: formarea de echipe, obținerea de coeziune în cadrul echipei, schimbări de atitudini și de comportamente, pregătirea echipei pentru situații dificile, gestionarea de conflicte etc.
 3. Team Enjoyment: momente de bucurie împreună, de celebrare, de aniversare, de joacă – esențiale pentru menținerea unui spirit pozitiv în echipă 
 4. Team Purpose: programe de CSR care implică angajații ca voluntari și care îi reunesc în jurul unei misiuni nobile comune
 5. Team Improvement – cursuri de:
   • Leadership
   • Stabilirea priorităților și managementul timpului
   • Gestiunea echipei și a resurselor
   • Management de conflict
   • Argumentație și debate
   • Ingroup-Outgroup – cum să îi înțelegem și acceptăm pe cei de lângă noi
   • Motivation Workshop – cum să identificăm și să ne găsim propra motivație
   • MINDSET – Mentalitate Rigida vs Mentalitate Flexibila
   • Diferența dintre generații și cum o putem gestiona
   • Cum oferi și cum primești FEEDBACK
   • Ateliere de Diversity and Inclusion

 

 

Programe personalizate

Nu aplicăm formate standard – aceleași pentru toată lumea, ci construim programe personalizate, adaptate la nevoile companiilor. Avem modele, avem exemple și puncte de pornire, stăpânim metoda, știm „ce prinde” și ce nu, unde pot apărea dificultăți și cum să le depășim.

În plus, dezvoltăm campanii integrate de comunicare internă în jurul lor – pentru a obține efectul dorit de dezirabilitate.

 

 

Rezultate vizate:

 • Echipe care lucrează mai bine împreună și au rezultate, colegi care se ascultă, știu să ofere feedback și să treacă împreună peste obstacole, reușind să păstreze o atmosferă pozitivă și constructivă
 • Angajați care la nivel individual performează la potențial maxim, învață, se dezvoltă, dar se și bucură de experiența din cadrul companiei; colegi care se simt bine, văzuti, apreciați, respectați și care apoi duc această atitudine mai departe în familiile lor și în societate

 

 

Durată:

Putem organiza un program de câteva ore la sediul firmei sau ONLINE, un proiect de 1 zi la sediul firmei sau într-o locație aleasă împreună, un weekend de aventură într-o locație interesantă, departe de haosul Bucureștiului sau chiar un program complex desfășurat pe parcursul mai multor luni.

 

 

Concluzii și debriefing:

Fiecare activitate se termină cu o sesiune de debriefing și concluzii – din care se extrag „învățămintele” și lucrurile bune cu care au rămas participanții și pe care le pot aplica mai departe.

 

 

Dă-ne o temă, cere-ne o idee:

Andrei Samoil – 0726785073 – andrei@academia161.ro

 

 

Descarcă prezentarea generală de Programe Corporate.

Ce spun participanții

 • " Felicitari Academiei 1,61 pentru proiectele pe care le initiaza si care sunt adresate copiiilor, tinerilor dar si adultilor. Ca mama si indrumator de copii stiu cat este de greu sa reusesti sa ii ajuti sa se intergreze mai bine in mediul social, sa ii inveti ce inseamna respectul, sa ii inveti ce inseamna altruismul si sa ii ajuti sa devina persoane responsabile. Academia 1,61 este o echipa de tineri entuziasi si pregatiti sa faca aceste lucruri prin diferite tabere si programe pe care le organizeaza cum ar fi tabere de supravietuire, de orientare, de invatare a anumitor sporturi benefice dezvoltarii fizice. Ii salut si ma bucur ca exista si in Romania tineri cu spirit de initiativa care nu lasa planurile pe hartie ci se lupta pentru concretizarea lor. "
  Valentina Fatu
 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina
 • " Vreau sa stiti ca noi suntem foarte incantati de ceea ce incercati sa realizati cu acesti copii! Invatamantul, intr-adevar, tinde catre "imbecilizare" si inchiderea orizontului copilului, insa nu toti dascalii sunt atat de indoctrinati incat sa intoxice... Matei are noroc si la scoala de un om frumos, asa cum are si aici parte de o echipa de exceptie! Felicitari si tot inainte! "
  Iuliana Stănucă
 • de 5* - Mi-a plăcut că am lucrat în echipă cu mama. Este o activitate distractivă, înveți lucruri noi și lucrezi împreună cu un părinte.
 • " In cadrul atelierelor organizate de  Academia 1,61, impreuna cu  familia mea am participat la multe activitati minunate, vesele si relaxante. Sunt mama lui Andrei, un baietel de11 ani, si va marturisesc ca mie mi-a placut cel mai mult 'Tabara montana de familii". Am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri pe care le poti face  in situatii critice pe munte si nu numai, m-a incarcat cu energia de care aveam nevoie, a fost senzational! Iar pentru sotul si pentru baiatul meu cele mai apreciate  ateliere au fost cele de "Paintball" si "O zi intr-un dojo de Aikido". Acolo au avut ocazia sa-si demonstreze vitejia de cavaleri Jedi pentru a indeplinii anumite misiuni, probe de imaginatie si sa dobandeasca mai multa incredere unul in celalalt pentru a putea castiga "rasplata marelui maestru". Profesionalismul, seriozitatea, entuziasmul si  imaginatia echipei Academia 1,61 pentru organizarea  acestor ateliere sunt uimitoare! Oameni buni, sunteti geniali! Dragi parinti, daca doriti pentru copiii dumneavoastra o altfel de educatie si o altfel de distractie, nu ezitati sa participati la atelierele Acadeniei 1,61! "
  Daniela Cazimirovici
 • " Vreau sa va multumesc ca mi-ati oferit prilejul de a participa intr-o astfel de tabara inedita [n.r. - de suraviețuire]. A fost o experienta unica pentru mine dar care s-a dovedit a fi extrem de importanta pentru dezvoltarea mea ca adolescenta. "
  Teodora Bărbunțoiu - 16 ani