Date: 3-12-'19 Category:

Programe Corporate Academia 1,61

Schimbarea în bine începe în echipă. Noi suntem specialiști în formarea si dezvoltarea de echipe, în motivarea și mobilizarea membrilor echipei în jurul unui scop sau a unei misiuni comune, având în spate peste 20 de ani de experiență consistentă de lucru cu companiile.

Tipuri de programe corporate:

 1. Team Bonding/Building: interacțiuni și experiențe comune cu sens, bine gândite și impecabil implementate, care pot crea oportunități de apropiereîn echipă și pot contribui la schimbări de atitudini la nivel individual și de grup
 2. Team Coaching:
  • Pentru obiective mai profunde, cu rezultate măsurate în timp: formarea de echipe, obținerea de coeziune în cadrul echipei, schimbări de atitudini și de comportamente, pregătirea echipei pentru situații dificile, gestionarea de conflicte etc.
  • Andrei Samoil, fondator Academia 1,61, are certificare de Formator recunoscută în Uniunea Europeană și certificare JMT de Teacher, Trainer, Speaker și (Team) Coach
 3. Team Enjoyment: momente de bucurie împreună, de celebrare, de aniversare, de joacă – esențiale pentru menținerea unui spirit pozitiv în echipă 
 4. Team Purpose: programe de CSR care implică angajații ca voluntari și care îi reunesc în jurul unei misiuni nobile comune
 5. Team Improvement – cursuri de:
   • Leadership
   • Stabilirea priorităților și managementul timpului
   • Gestiunea echipei și a resurselor
   • Management de conflict
   • Ingroup-Outgroup – cum să îi înțelegem și acceptăm pe cei de lângă noi
   • Motivation Workshop – cum să identificăm și să ne găsim propra motivație
   • MINDSET – Mentalitate Rigida vs Mentalitate Flexibila
   • Diferența dintre generații și cum o putem gestiona
   • Cum oferi și cum primești feedback
   • Ateliere de Diversity and Inclusion

Programe personalizate

Nu aplicăm formate standard – aceleași pentru toată lumea, ci construim programe personalizate, adaptate la nevoile companiilor. Avem modele, avem exemple și puncte de pornire, stăpânim metoda, știm „ce prinde” și ce nu, unde pot apărea dificultăți și cum să le depășim.

În plus, dezvoltăm campanii integrate de comunicare internă în jurul lor – pentru a obține efectul dorit de dezirabilitate.

 

Rezultate vizate:

 • Echipe care lucrează mai bine împreună și au rezultate, colegi care se ascultă, știu să ofere feedback și să treacă împreună peste obstacole, reușind să păstreze o atmosferă pozitivă și constructivă
 • Angajați care la nivel individual performează la potențial maxim, învață, se dezvoltă, dar se și bucură de experiența din cadrul companiei; colegi care se simt bine, văzuti, apreciați, respectați și care apoi duc această atitudine mai departe în familiile lor și în societate

 

Durată

Putem organiza un program de câteva ore la sediul firmei sau ONLINE, un proiect de 1 zi la sediul firmei sau într-o locație aleasă împreună, un weekend de aventură într-o locație interesantă, departe de haosul Bucureștiului sau chiar un program complex desfășurat pe parcursul mai multor luni.

 

Concluzii

Fiecare activitate se termină cu o sesiune de debriefing și concluzii – din care se extrag „învățămintele” și lucrurile bune cu care au rămas participanții și pe care le pot aplica mai departe.

 

Descarcă prezentarea generală de Programe Corporate.

 

Dă-ne o temă, cere-ne o idee:

Irina Pătru-Florea

0752.111.725, irina.patru@freecomm.ro

Ce spun participanții

 • " Mie mi-a placut cand ne-am catarat pe munti si am invatat sa folosesc busola. Am invatat sa ma orientez folosind busola si sa ma catar si sa cobor cu franghia. Recomand taberele academiei pentru ca te invata multe lucruri noi si sa perseverezi intotdeauna pentru a ajunge la rezultat. "
  Iarina Răducanu, 8 ani
 • " Recent, am avut ocazia sa ii cunosc pe Ioana si Andrei Samoil. Entuziasti, implicati si de incredere, ei au initiat un proiect de educatie non-formala numit Academia 1.61. Concret, ei organizeaza diferite activitati care ajuta atat la dezvoltarea fizica cat si la evolutia in plan personal si educational: tabere de supravietuire, de orientare, tabere de schi, de scuba diving, de fotografie, mountainbiking si multe altele. Copiii, tinerii dar si adultii care participa in cadrul acestor programe invata sa se interegreze mai bine in societate, sa aiba incredere mai multa in ei, sau sa faca echipa cu ceilalti. Pentru ca am avut ocazia sa ii cunosc si pentru ca admir si apreciez tinerii care vor sa schimbe ceva in societatea romaneasca, vreau sa ii felicit pentru initiativa, ingeniozitate si seriozitate. "
  Cornelia Rednic
 • Am simtit nevoia de a va scrie cateva randuri, pentru ca vreau sa va spun ca Tudor s-a intors multumit, senin, optimist din tabara de ski, cum, poate, nu l-am mai vazut de mult timp. In seara intoarcerii, obosit fiind, in masina pe drumul catre casa, precum si acasa, pregatindu-se pentru culcare, nu contenea sa zambeasca si sa povesteasca despre debate, atacul la persoana si despre ceata psihologica din care l-ar fi scos Andrei, despre faptul ca a reusit sa nu mai fie atat de competitiv si a putut sa se bucure de ski, despre colegii din tabara, cu totii OK. Cu alte cuvinte, ale voastre, adevarata educatie prin experiente inedite.Am fost o mama fericita si va multumesc mult pentru acest lucru.
  Mirela - mama lui Tudor (11 ani)
 • " In cadrul atelierelor organizate de  Academia 1,61, impreuna cu  familia mea am participat la multe activitati minunate, vesele si relaxante. Sunt mama lui Andrei, un baietel de11 ani, si va marturisesc ca mie mi-a placut cel mai mult 'Tabara montana de familii". Am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri pe care le poti face  in situatii critice pe munte si nu numai, m-a incarcat cu energia de care aveam nevoie, a fost senzational! Iar pentru sotul si pentru baiatul meu cele mai apreciate  ateliere au fost cele de "Paintball" si "O zi intr-un dojo de Aikido". Acolo au avut ocazia sa-si demonstreze vitejia de cavaleri Jedi pentru a indeplinii anumite misiuni, probe de imaginatie si sa dobandeasca mai multa incredere unul in celalalt pentru a putea castiga "rasplata marelui maestru". Profesionalismul, seriozitatea, entuziasmul si  imaginatia echipei Academia 1,61 pentru organizarea  acestor ateliere sunt uimitoare! Oameni buni, sunteti geniali! Dragi parinti, daca doriti pentru copiii dumneavoastra o altfel de educatie si o altfel de distractie, nu ezitati sa participati la atelierele Acadeniei 1,61! "
  Daniela Cazimirovici
 • " Multumim pentru rabdarea si intelegerea avuta in zilele petrecute langa copiii nostri! Cu ajutorul vostru cateva zile de vacanta au devenit amintiri de neuitat. Vorbesc incredibil de frumos despre experientele traite. Sunteti o echipa minunata si va dorim succes si entuziasm in tot ceea ce faceti. "
  Florina si Razvan Covrig
 • " Academia 1.61 este "scoala" de care copiii nostri au atata nevoie; daca vrei sa-ti pregatesti copilul tau pentru viata ai incredere si trimite-l in taberele organizatede Academia 1.61 si tu insuti/insati vei fi uimit/a de propriul copil. Convinge-te! "
  Alina Stoica