Date: 3-12-'19 Category:

Programe Corporate Academia 1,61

Schimbarea în bine începe în echipă. Noi suntem specialiști în formarea si dezvoltarea de echipe, în motivarea și mobilizarea membrilor echipei în jurul unui scop sau a unei misiuni comune, având în spate peste 10 de ani de experiență consistentă de lucru cu companiile.

 

 

Tipuri de programe corporate:

 1. Team Bonding/Building: interacțiuni și experiențe comune cu sens, bine gândite și impecabil implementate, care pot crea oportunități de apropiereîn echipă și pot contribui la schimbări de atitudini la nivel individual și de grup
 2. Team Coaching:
  • Pentru obiective mai profunde, cu rezultate măsurate în timp: formarea de echipe, obținerea de coeziune în cadrul echipei, schimbări de atitudini și de comportamente, pregătirea echipei pentru situații dificile, gestionarea de conflicte etc.
 3. Team Enjoyment: momente de bucurie împreună, de celebrare, de aniversare, de joacă – esențiale pentru menținerea unui spirit pozitiv în echipă 
 4. Team Purpose: programe de CSR care implică angajații ca voluntari și care îi reunesc în jurul unei misiuni nobile comune
 5. Team Improvement – cursuri de:
   • Leadership
   • Stabilirea priorităților și managementul timpului
   • Gestiunea echipei și a resurselor
   • Management de conflict
   • Argumentație și debate
   • Ingroup-Outgroup – cum să îi înțelegem și acceptăm pe cei de lângă noi
   • Motivation Workshop – cum să identificăm și să ne găsim propra motivație
   • MINDSET – Mentalitate Rigida vs Mentalitate Flexibila
   • Diferența dintre generații și cum o putem gestiona
   • Cum oferi și cum primești FEEDBACK
   • Ateliere de Diversity and Inclusion

 

 

Programe personalizate

Nu aplicăm formate standard – aceleași pentru toată lumea, ci construim programe personalizate, adaptate la nevoile companiilor. Avem modele, avem exemple și puncte de pornire, stăpânim metoda, știm „ce prinde” și ce nu, unde pot apărea dificultăți și cum să le depășim.

În plus, dezvoltăm campanii integrate de comunicare internă în jurul lor – pentru a obține efectul dorit de dezirabilitate.

 

 

Rezultate vizate:

 • Echipe care lucrează mai bine împreună și au rezultate, colegi care se ascultă, știu să ofere feedback și să treacă împreună peste obstacole, reușind să păstreze o atmosferă pozitivă și constructivă
 • Angajați care la nivel individual performează la potențial maxim, învață, se dezvoltă, dar se și bucură de experiența din cadrul companiei; colegi care se simt bine, văzuti, apreciați, respectați și care apoi duc această atitudine mai departe în familiile lor și în societate

 

 

Durată:

Putem organiza un program de câteva ore la sediul firmei sau ONLINE, un proiect de 1 zi la sediul firmei sau într-o locație aleasă împreună, un weekend de aventură într-o locație interesantă, departe de haosul Bucureștiului sau chiar un program complex desfășurat pe parcursul mai multor luni.

 

 

Concluzii și debriefing:

Fiecare activitate se termină cu o sesiune de debriefing și concluzii – din care se extrag „învățămintele” și lucrurile bune cu care au rămas participanții și pe care le pot aplica mai departe.

 

 

Dă-ne o temă, cere-ne o idee:

Andrei Samoil – 0726785073 – andrei@academia161.ro

 

 

Descarcă prezentarea generală de Programe Corporate.

Ce spun participanții

 • Am simtit nevoia de a va scrie cateva randuri, pentru ca vreau sa va spun ca Tudor s-a intors multumit, senin, optimist din tabara de ski, cum, poate, nu l-am mai vazut de mult timp. In seara intoarcerii, obosit fiind, in masina pe drumul catre casa, precum si acasa, pregatindu-se pentru culcare, nu contenea sa zambeasca si sa povesteasca despre debate, atacul la persoana si despre ceata psihologica din care l-ar fi scos Andrei, despre faptul ca a reusit sa nu mai fie atat de competitiv si a putut sa se bucure de ski, despre colegii din tabara, cu totii OK. Cu alte cuvinte, ale voastre, adevarata educatie prin experiente inedite. Am fost o mama fericita si va multumesc mult pentru acest lucru.
  Mirela - mama lui Tudor (11 ani)
 • de 5* - dacă vă interesează să construiți permanent o relație cu copilul dvs participați!
 • "[...] Va scriu pentru ca simt nevoia de a va da la schimb ceva, pentru ceea ce ne-ati dat voi noua in acest weekend. Tehnic, este vorba de un feedback, dar unul care, nu stiu de ce, nu s-a putut deloc incadra in sablonul vostru tiparit. Feedback in sensul de reactie directa la proces, care e gata sa intre din nou la intrare, pentru a-l confirma, dar si metamorfoza subtil in ceva fundamental identic, dar totusi mai implinit, cam ca inelele unui copac, la trecerea inca unui an.
  Sa nu mai batem campii. M-am bucurat enorm sa gasesc niste oameni tineri, cu optimismul, energia si pofta de viata specifice varstei, insa cu o maturitate, o rigoare si o pregatire cum eu unul nu am mai vazut decat la generatia parintilor nostri. Sa simt in spatele unei imagini de totala prietenie, flexibilitate, jovialitate, copilarie -- o plasa de siguranta ferma formata din cunoastere, reguli, rigoare, respect si multa, multa inteligenta -- calitati atat pe cale de disparitie, cat si larg ignorate de o masa din ce in ce mai mare de consumatori. M-am simtit foarte bine in prezenta voastra. [...]"
  Radu - Participant în tabăra de drumeții pentru familii
 • " Draga Academie,

  In fiecare tabara m-am simtit foatre bine si m-am distrat pe cinste. Sper ca niciuna dintre experiente sa nu fie unica.

  In cadrul programelor voastre am invatat sa-mi descopar limitele si sa mi le accept. Am invatat despre lucrul in echipa, progresand nu doar la provocarile voastre ci si in viata de acasa.

  Impreuna cu voi am descoperit lucruri noi din Romania dar si in afara acesteia. Acum am brevet de scafandru, stiu sa schiez foarte bine, pot supravietui in natura departe de civilizatie doar cu strictul necesat pentru a trai. De asemenea mi-am imbogatit cunostintele cu privire la speologie, am petrecut timp cu familia, am invatat sa lucrez cu ai mei si mi-am facut prieteni noi. Stiu sa fac focul in destule moduri, sa ma orientez, sa fac rapel si multe altele.  (more…)

  Maria Mitrea
 • " Felicitari Academiei 1,61 pentru proiectele pe care le initiaza si care sunt adresate copiiilor, tinerilor dar si adultilor. Ca mama si indrumator de copii stiu cat este de greu sa reusesti sa ii ajuti sa se intergreze mai bine in mediul social, sa ii inveti ce inseamna respectul, sa ii inveti ce inseamna altruismul si sa ii ajuti sa devina persoane responsabile. Academia 1,61 este o echipa de tineri entuziasi si pregatiti sa faca aceste lucruri prin diferite tabere si programe pe care le organizeaza cum ar fi tabere de supravietuire, de orientare, de invatare a anumitor sporturi benefice dezvoltarii fizice. Ii salut si ma bucur ca exista si in Romania tineri cu spirit de initiativa care nu lasa planurile pe hartie ci se lupta pentru concretizarea lor. "
  Valentina Fatu
 • de 5* - Mi-a plăcut că am lucrat în echipă cu mama. Este o activitate distractivă, înveți lucruri noi și lucrezi împreună cu un părinte.