Date: 4-08-'16 Category:

Școala ALTFEL cu Academia 1,61

Programul Şcoala Altfel se va desfășura în mai multe perioade. Indiferent ce perioadă alegeți, noi am pregătit mai multe variante de ateliere inedite pentru copii.

Atelier de Comunicare - indoor

Vom defini o serie de obiective care vor fi atinse prin jocuri incluse într-un cardu imaginar potrivit şi uşor de înţeles pentru copii. Atelierul va fi compus din 4-6 jocuri ce se vor parcurge în echipă, toate urmând firul unei povești – cadru imaginar. 
Loc de desfășurare: Sala de sport a școlii

Cursă de Orientare - outdoor

Vom defini un cadru imaginar, o poveste pe care copii vor trebui să o parcurgă în echipă, învățând diverse tehnici de bază în supraviețuirea și orientarea montană.

Loc de desfășurare: Un parc sau o pădure din împrejurimile Bucureștiului (ex: Parcul Grozăvesti, Pădurea Băneasa)

Cursă de Orientare Urbană

Vom alege câteva obiective din București și vom crea o cursă de orientare urbană printre străduțe și clădiri emblematice. Copiii vor învăța să se orienteze, cunoscând mai bine orașul și învățând să se descurce mai bine singuri.

Loc de desfășurare: București – centru (ex: P. Romană, Universitate, P. Victoriei)

Tabără Școala Altfel cu Academia 1,61

Sau vă putem propune o tabără care, la fel ca și celelalte programe Academia 1,61, va avea la baza un cadru imaginar, o poveste special creata pentru grupul vostru, pe care participantii vor trebui sa o parcurga pe toata perioada taberei si, in timp ce se vor lovi de tot felul de surprize si intoarceri neasteptate de situatie, vor descoperi lucruri noi, vor trage niste concluzii si vor intelege morala din spatele scenariului.

Contacteaza-ne pentru oferta detaliata sau descarcă de aici prezentarea noastră pentru școli.

Vrei să venim și în școala ta?

Contactează-ne!