Andrei Samoil, unul dintre cei doi arhitecti ai emisiunii Visuri la Cheie, isi petrece vacanta… muncind

Pe Andrei Samoil, unul dintre cei doi arhitecti ai emisiunii Visuri la Cheie, iarna l-a prins pe partie, intr-o vacanta care imbina perfect munca cu voia buna. Acesta preda lectii de schi unor tineri curajosi, dornici sa invete unul dintre cele mai practicate sporturi albe.

Visuri la Cheie ne-a aratat ca Andrei este un tip perseverent, extrem de pasionat de meseria pe care o practica. Putini stiu insa ca pe langa arhitectura, Andrei are o multitudine de pasiuni legate de sport: „Intotdeauna mi-a placut sa schiez si sa fac multe sporturi de acest gen, dar pana la a ajunge sa le predau am avut un parcurs destul de complicat”.

Ideea de a preda lectii de schi i-a venit acum cativa ani cand, intors dintr-o calatorie solitara de doua luni a inceput sa-si puna o serie de intrebari. „Erau intrebari de genul Ce imi doresc de fapt sa fac?, Ce ma face fericit?, Pentru ce muncesc?. Concluzia de atunci a fost ca mi-ar placea sa fac ceva cu sens, ceva prin care sa-mi aduc contributia la a imbunatati lumea, la a o schimba cat de putin in bine. Odata ce am ajuns la aceasta concluzie (ce poate parea un cliseu la prima vedere), mi-am dat seama ca cel mai bun mod in care pot face asta nu este neaparat prin arhitectura, ci mai degraba prin educatie”, a declarat Andrei.

Andrei marturiseste ca intotdeauna i-a placut sa lucreze cu copii si cu adolescentii, asa ca decizia de a porni proiectul Academia 1,61 (www.academia161.ro) a venit natural si logic. Alaturi de sotia sa si de echipa pe care a format-o, Andrei a adunat toate pasiunile, experienta, abilitatile si preocuparile anterioare si le-a integrat intr-un proiect de educatie non-formala pentru tineri.

Articol preluat de pe www.protv.ro

https://www.protv.ro/stiri/andrei-samoil-unul-dintre-cei-doi-arhitecti-ai-emisiunii-visuri-la-cheie-isi-petrece-vacanta-hellip-muncind.html

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*