5 - 9 iulie 2019

BOOT CAMP | Rucăr

Dăm jos milităria din pod! Anul acesta organizăm în premieră o tabără de 5 zile de instrucție militară și programe sportive.

Vârsta

copii peste 10 ani

Perioada

5-9 iulie 2019,
Pomicon, Rucăr

Formatori

minim 4 formatori (1 formator pt 5 copii)

Descriere

Dăm jos milităria din pod! Anul acesta organizăm în premieră o tabără de 5 zile de instrucție militară și programe sportive.

Exact ca în armată, vom încerca să vă împingem pentru a vă cunoaște limitele printr-un program de BootCamp care, printre altele, va include exerciții de front-formație, disciplină militărească, trasee cu obstacole, tehnici de camuflare, orientare și deplasare în teren accidentat, tir (nu cu arme de foc), misiuni și aplicații, insuflarea unui autentic “esprit de corps”.

În perioadele dintre activitățile solicitante ne vom recupera și relaxa într-o pensiune frumoasă și primitoare pe malul unui râu cristalin.

Alternanța regulată dintre mesele calde și antrenamentele sportive, va crea o rutină benefică de pe urma căreia veți deveni mai organizați, mai capabili, atât fizic cât și psihic, mai coordonați, dar și mult mai puternici.

Dezvoltare personala
și activitați

Activități sportive, lucru în echipă

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la BOOT CAMP | Rucăr
5 – 9 iulie 2019

Taxa de participare

1850 lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment