11-15 august

Bootcamp Nivel 2

Deși armata nu mai este obligatorie, știm că mulți dintre noi își pun întrebări despre cum este experiența în interiorul unui sistem militar. Toți ne-am visat soldați și agenți speciali.

Vârsta

Vârsta minimă 11 ani

Perioada

11 – 15 august
Magura

Formatori

Ghizi montani și locali
Minim 1 instructor Academia 1,61
pentru 5 participanti

Descriere

Deși armata nu mai este obligatorie, știm că mulți dintre noi își pun întrebări despre cum este experiența în interiorul unui sistem militar. Toți ne-am visat soldați și agenți speciali.


Anul trecut, tabăra noastră BOOTCAMP 2 cu tematică ”Casa de Papel” (Money Heist) a avut un mare succes. Ne-am luptat ziua și noaptea, echipați cu măști Dali și cu arme de airsoft, am luat prizonieri, unii au putut să schimbe taberele, ne-am pândit, ne-am urmărit și, la final, valiza cu bani a fost scoasă din incinta păzită a monetăriei.


În 2022 continuăm același fir narativ, continuând scenariul filmelor: Două echipe de rebeli mascați vor urmări să recupereze aurul luat din bancă. Instructorii vor lupta alături de voi și vă vor fi aliați… unora. Va trebui să apărați o incintă, să cățărați pe corzi prin canioane înguste, să parcurgeți tactic segmente lungi pe teren accidentat și să organizați ambuscade (sau să aveți grijă să nu picați în ele). Costumul de camuflaj va avea și el un rol important.


Sunteți pregătiți pentru o asemenea provocare?

Dezvoltare personala
și activitați

Lucru în echipă

Responsabilitate

Independență

Activități sportive

Mindset și moral

Strategie și tactică

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Bootcamp Nivel 2
11-15 august

Taxa de participare

2150 RON

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment