17 aprilie 2021

Cursă de orientare cu busola pentru familii

Abilitatea de a ne orienta cu o hartă şi o busolă este o aptitudine neglijată de omul modern, dar foarte importantă în momentele în care nu mai avem semne şi indicatoare care să ne ajute să găsim drumul corect.

Vârsta

copii peste 7 ani
adulți

Perioada

17 aprilie, ora 10:00 – 14:00
Pădurea Băneasa

Formatori

Instructori cu experiență

Descriere

Abilitatea de a ne orienta cu o hartă şi o busolă este o aptitudine neglijată de omul modern, dar foarte importantă în momentele în care nu mai avem semne şi indicatoare care să ne ajute să găsim drumul corect. Este foarte important şi util să deprindem câteva noţiuni elementare de orientare pentru a ne putea descurca în tot felul de situaţii, de la situaţii de criză până la cele triviale şi cotidiene. Astfel, vom învăţa cum să gândim corect, să vizualizăm mai bine mediul în care ne aflăm şi să fim mai stabili şi mai în control.

Pentru a învăţa acestea, vă propunem o cursă de orientare cu busola, cu un cadru imaginar fascinant, cu ateliere şi jocuri presărate pe parcursul unui traseu provocator.

Instructorii noştri vă vor invăţa cum să folosiţi harta şi busola, cum să navigaţi prin pădurea deasă şi vă vor ajuta, prin activităţile organizate, să descoperiţi câte ceva despre voi, despre limitele voastre şi despre aventurile pe care le puteţi trăi împreună.

Dezvoltare personala
și activitați

Activitățile cu cadru

imaginar

Așa a fost sezonul trecut

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Cursă de orientare cu busola pentru familii

17 aprilie 2021

Taxa de participare

50 lei / Persoană

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment