31 ianuarie – 6 februarie 2021

Leadership Adventure Camp

Anul acesta, cât încă ne ferim de virus, vom evita aglomerația de pe pârtii. În schimb, vă invităm la o nouă provocare: LEADERSHIP ADVENTURE CAMP pentru adolescenți.

 

Vârsta

copii peste 10 ani și adolescenți

Perioada

31 ianuarie – 6 februarie 2020
Fundata, jud. Brașov

Formatori

ghizi montani
minim 4 instructori Academia 1,61

Descriere

Anul acesta, cât încă ne ferim de virus, vom evita aglomerația de pe pârtii. În schimb, vă invităm la o nouă provocare: LEADERSHIP ADVENTURE CAMP pentru adolescenți.

Într-o lume în continuă schimbare, când trebuie să ne adaptăm permanent, ceva rămâne aproape constant: NATURA UMANĂ. Dacă învățăm de la vârste fragede să înțelegem (sau măcar să intuim) natura și dinamica umană, putem clădi pe asta și ne putem adapta mai ușor.

Timp de o săptămână vom sta într-o zonă izolată, în condiții de siguranță, în spațiu controlat, testat Covid-19 și supravegheat de personal calificat și vom avea un program spectaculos. Va fi o poveste fantastică, interactivă, cu exerciții și probe care vor pune la încercare și trupul și mintea.

De la drumeții în zăpadă, la jocuri de strategie, provocări fizice, de grup, de echipă, tactică sau exerciții de dezvolatare a inteligenței emoționale. Vom învăța cum să ne găsim locul într-o echipă, cum să ne integrăm, să acceptăm și să înțelegem grupul, cum să comunicăm eficient și, mai ales, cum să ne păstrăm moralul ridicat (pe al nostru, dar și pe al grupului) atunci când echipa dă de greu.

După un program mixt de exerciții și probe fizice, de strategie și de inteligență emoțională, echipele vor fi atât de unite că nu va putea nimeni să arunce măcar un ac între membri lor.

Dezvoltare personala
și activitați

Drumeție, condiționare fizică

Comunicare, gândire critică, debate

Decizie, conflicte

Așa a fost sezonul trecut

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Leadership Adventure Camp
31 ianuarie – 6 februarie 2021

Taxa de participare

2450 Lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment