Iarnă – Primăvară 2022

Pachet complet Schi în România și Austria

Dacă te gândești la sporturile de iarnă, cu siguranță unul dintre primele lucruri care îți vin în minte este schiul.

Vârsta

Vârsta minimă 10 ani

Perioada

4-6 februarie 2022,
Drăguș, Sâmbăta de Sus
11-13 februarie 2022,
Drăguș, Sâmbăta de Sus
16-22 aprilie 2022,
Stubai, Austria

Formatori

Instructori schi licențiați
Minim 1 instructor Academia 1,61
la 5 participanti

Descriere

Dacă te gândești la sporturile de iarnă, cu siguranță unul dintre primele lucruri care îți vin în minte este schiul. De la distanță poate părea copleșitor să înveți de la zero un astfel de sport. Cum ții schiurile? Ce fac mai exact bețele alea? Cum fac virajele? Probabil pare și mai greu când vine vorba de a-ți ajuta copilul să învețe acest sport.


Ei bine noi te ajutăm să faci lumină în această învălmașeală. Fie că prichindelul tău este începător, intermediar, sau nu a pus niciodată schiurile în picioare, noi îi strângem clăparii și îl luăm pe pârtiile din Austria până la sfărșitul sezonului.


Da, treaba e pe bune! Am creat un pachet pentru toți cei care vor să nu piardă vremea și își doresc un progres vizibil și concret.


Vom petrece primele zile pe pârtie în România, în weekendurile 4-6 și 11-13 februarie, unde vom construi o fundație solidă, vom consolida, vom îmbunătăți tehnica și vom deveni cu adevărat pregătiți pentru o aventură de 6 zile pe pârtiile din Austria.

Dezvoltare personala
și activitați

Activități de cunoaștere

Curs de schi

Activitățile cu cadru imaginar

Îmbunătățire tehnică schi

Comunicare, debate

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Pachet complet Schi în România și Austria
Iarnă – Primăvară 2022

Taxa de participare

1850 Euro

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment