24-28 iunie

Tabără de biciclete

Pedalăm către o nouă aventură!

Vârsta

Vârsta minimă 10 ani

Perioada

24-28 iunie 2022
Măgura, Jud. Brașov

Formatori

Ghizi montani și locali
Minim 1 instructor Academia 1,61
pentru 5 participanti

Descriere

Pedalăm către o nouă aventură!

Anul acesta strigăm din nou adunarea pentru toți amatorii de biciclit care s-au săturat de betoanele Bucureștiului și sunt gata să înfrunte dealurile de la poalele Pietrei Craiului.

De la mic, la mare, ne vom pune căștile pe cap, vom încăleca șaua și ne vom bucura de mulțimea de trasee pe care ni le oferă satele Măgura și Peștera. Vom parcurge multe trasee interesante bucurându-ne de văi, chei, canioane, dealuri și poieni de o frumusețe aparte.

Vom învăța cum să abordăm diferite suprafețe, cum să ne demontăm/montăm bicicletele și cum să le reparăm. Cu siguranță nu vom uita nici de distracție!

Dezvoltare personala
și activitați

Lucru în echipă

Responsabilitate

Independență

Organizare și planificare

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără de biciclete

24-28 iunie

Taxa de participare

1890 Lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment