4-8 aprilie 2020

Tabără de Fotografie, Șirnea

“O imagine face cât o mie de cuvinte.”

Vârsta

copii peste 10 ani

Perioada

4-8 aprilie 2020
Șirnea, jud. Brașov

Formatori

Mirel Holban,
fotograf profesionist
instructori Academia 1,61

Descriere

“O imagine face cât o mie de cuvinte.” Toată lumea a auzit această vorbă, iar în timpurile noastre, în care comunicarea rapidă este pe primul loc, folosim imagini din ce în ce mai des. Toată lumea poate, mai nou, să facă poze, toţi avem un telefon mobil cu o camera foto, din jur suntem bombardaţi zilnic cu mii de imagini şi am ajuns să comunicăm prin poze şi filmuleţe mult mai mult decât am făcut-o vreodată. Ştim oare să înţelegem şi să analizăm corect aceste imagini? Dacă limbajul nostru verbal sau scris se transformă încet într-unul vizual, ştim să ne exprimăm corect?

Din acest motiv vă propunem să veniţi în tabăra de fotografie de anul acesta! Pe lângă atelierele de tehnică fotografică sau compoziție, vor exista și o mulțime de ședințe foto tematice.

Inainte să vă speriaţi gândindu-vă la investiţii costisitoare, aflaţi că nu este câtuşi de puţin nevoie de aparate profesionale! Ba dimpotrivă, vă încurajăm să veniţi cu orice fel de aparat foto (chiar şi cu un telefon), cu care să vă simțiți în largul vostru şi care să vă fie vouă uşor de folosit în mod uzual. Puteți să veniţi în tabara de fotografie cu aparatul cu care faceţi pozele pe care le puneţi pe Instagram, sau cu aparatul pe care îl luaţi în vacanţă. Noi ne vom axa atelierele pe reguli de compoziţie, idee şi mesajul transmis de imagine înainte de a intra foarte mult in detaliile tehnicii fotografice.

Ce vom învăţa:

vom învăţa că fotografia este o cale de a transmite un mesaj şi vom deveni mai atenţi la a întelege acest mesaj

vom inţelege puţină tehnică fotografică pentru a putea folosi cât mai bine aparatul nostru

vom afla care sunt regulile de compoziţie şi cum percepem imaginile

vom învăţa câteva trucuri simple ca să prelucrăm şi să modificăm imaginile folosind calculatorul

vom învăţa cum să ne prezentăm imaginile pentru un impact maxim

cel mai important, vom învăţa cum să fim articulaţi în exprimarea fotografică

vom învăţa că putem găsi ceva interesant de fotografiat oriunde ne-am afla

Așa a fost sezonul trecut

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără la mare în Grecia
28 august-3 septembrie

Taxa de participare

1450 Lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment