1-3 mai 2020

Tabără de gătit, Rucăr

Gătitul este o activitate relaxantă și extrem de utilă în viața de zi cu zi, care poate fi transformată oricând într-o experiență inedită.

Vârsta

copii peste 10 ani

Perioada

1-3 mai 2020
Rucăr, jud. Argeș

Formatori

minim 4 instructori Academia 1,61

Descriere

Gătitul este o activitate relaxantă și extrem de utilă în viața de zi cu zi, care poate fi transformată oricând într-o experiență inedită. Avem la dispoziție combinații nenumărate de gusturi și ingrediente cu care putem crea orice fel de preparat culinar.

În această primăvară vă invităm să participați alături de noi într-o calatorie prin arta bucătăritului. Pe lângă rețete simple și surprinzător de gustoase, vom învăța să lucrăm rapid în echipă, să ne coordonăm sarcinile și să folosim într-un mod cât mai eficient timpul de care dispunem.

Vom prepara tot felul de bucate și rețete ușor de realizat și eficiente, într-un cadru cald și prietenos, învățând să impresionăm și să ne surprindem chiar și cei mai exigenți prieteni atunci când îi invităm la masă.

Vă așteptăm cu drag!

Dezvoltare personala
și activitați

Activități ce vor pune accentul pe lucrul în echipă, responsabilitate, independență

Așa a fost sezonul trecut

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără de gătit, Rucăr
1-3 mai 2020

Taxa de participare

950 lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment