19-25 februarie 2023

Tabără de Schi – intermediari și avansați

Sunteți gata pentru următorul nivel pe schiuri? Vă așteptăm în tabăra de schi pentru intermediari și avansați.

Vârsta

Copii cu vârsta peste 11 ani

Perioada

19-25 februarie 2023
Kopaonik, Serbia

Formatori

Instructori de schi licențiați
Un formator Academia 1,61
la 5 participanți

Descriere

Sunteți gata pentru următorul nivel pe schiuri? Vă așteptăm în tabăra de schi pentru intermediari și avansați. Apreciem și punctăm progresul întotdeauna, iar în tabăra pentru avansați am pregătit o serie nouă de provocări. Vom învăța cum se abordează mogulele, care e treaba cu schiatul prin powder și cum scoatem cel mai bun timp pe un traseu de slalom. În acestă tabără punem accentul pe perfecționarea tehnicilor.

Nu am uitat nici de această dată de programul educațional, la finalul zilelor de schi, ne punem mintea la încercare cu multe exerciții centrate pe dezvoltare personală.

Am ales o cazare spectaculoasă la hotel, în Kopaonika, Serbia. Acesta se află chiar la baza pârtiei, are spa cu piscină, jacuzzi și saună, restaurant propriu și cameră pentru schiuri și clăpari perfectă pentru a ne lăsa echipamentul la dezghețat și încălzit.

Dezvoltare personală

Cadru imaginar

Așa cum am obișnuit, tabăra de schi va conține un cadru imaginar plin de învățături, morale și experiențe. 

Îmbunătățire tehnică schi și placă

Totodată, fiind o tabără destinată schiorilor și plăcarilor intermediari și avansați, punem accent pe îmbunătățirea tehnicii. 

Comunicare

În cadrul echipelor, urmărim cu atenție componenta de comunicare. Cum ne exprimăm eficient, corect și coerent, pentru ca mesajul nostru să fie transmis clar și înțeles de către interlocutor. 

Dezbateri

De multe ori, într-o discuție apar opinii diferite. Rolul serilor de debate este acela de a învăța cum să ne expunem corect  argumentele, dar și cum să demontăm argumentația “adversarului”. 

Gândire critică și analitică

Am creat un program care să stimuleze gândirea critică a participanților. Ne dorim ca ei să treacă prin propriul filtru informațiile pe care le primesc, să le verifice, iar ucrurile pe care aleg să le rostească și să nu fie pur și simplu preluate. Este important ca ei să creadă cu adevărat în ceea ce spun și fac.

Argumentație

Spre deosebire de alte mamifere, noi ne deosebim prin limbaj, prin faptul că avem capacitatea de a exprima ceea ce credem și ceea ce simțim. În viața de zi cu zi, este necesar să argumentăm frecvent acțiuniile și opiniile noastre. Modul în care am creat acest program încurajează copiii să se exprime, să spună ceea ce cred într-un mod diplomat, corect din punct de vedere logic și greu de contra-argumentat.

Managementul echipei

Noi, oamenii, suntem ființe sociale, ne petrecem înconjurați de alți oameni și formăm grupuri cu aceștia. Fiecare dintre indivizi trece, într-un mod mai mult sau mai puțin natural, printr-un proces de învățare și integrare socială, însemnând faptul că învățăm să fim parte dintr-un grup. Și în acest program punem accentul pe grup și pe modul în care acțiunile noastre se reflectă asupra acestuia, învățăm că este important să fim atenți la nevoile celor din jurul nostru și înțelegem modul în se gestionează un grup.

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără de Schi – intermediari și avansați
19-25 februarie 2023

Inactiv

Ce spun participanții despre noi