15-20 ianuarie 2022

Tabără de supraviețuire de iarnă

Un nou concept Academia 1,61 propune o aventură inedită ce îmbină elemente de supraviețuire în condițiile aspre ale muntelui din luna ianuarie cu elemente de leadership, lucru în echipa și coordonare.

Vârsta

Participarea anterioară la
o tabără de Supraviețuire
de nivel 1 sau un
Bootcamp 1
Vârsta minimă 11 ani

Perioada

15 – 20 ianuarie 2022
Piatra Singuratică
Munții Hășmașul Mare

Formatori

Ghizi montani
Minim 4 instructor Academia 1,61

Descriere

Un nou concept Academia 1,61 propune o aventură inedită ce îmbină elemente de supraviețuire în condițiile aspre ale muntelui din luna ianuarie cu elemente de leadership, lucru în echipa și coordonare.

Vom învăța cum să construim adăposturi în zăpada și ne vom petrece o noapte în ele, simulând o situație de urgență. De asemenea, vom experimenta folosirea echipamentului tehnic de iarnă (colțari, piolet, corzi și asigurări), învățând cum să ne asigurăm și să asigurăm întreaga echipă astfel încât să parcurgem în siguranță poteci și trasee înghețate.

Cel mai important, vom învăța despre abilitățile asociate unui lider, cum să ni le însușim și cum să le utilizăm pentru a ne atinge obiectivele. La final cunoștințe precum raportarea la grup sau managementul acestuia ne ne vor mai fi deloc străine.

Programul este disponibil tuturor celor care au mai trecut prin cel puțin o tabără de supraviețuire de nivel unu marca Academia 1,61, indiferent de vârstă.

Dezvoltare personala
și activitați

Drumeție, condiționare fizică

Decizie, conflicte

Tehnici de supraviețuire

Leadership

Folosirea exhipamentului specific drumețiilor de iarnă (colțari, pioleți, corzi)

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără de supraviețuire de iarnă
15-20 ianuarie

Taxa de participare

1790 Lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment