19-24 iulie

Tabără de Supraviețuire Nivel 3 – LEADERSHIP

Una dintre cele mai provocatoare tabere de supraviețuire din România ajunge și anul acesta în calea curajoșilor pasionați de munte, supraviețuire, bushcraft și, mai ales, LEADERSHIP.

Vârsta

Vârsta minimă 11 ani
*program disponibil pentru persoane care au participat la cel puțin o tabără de Supraviețuire de Nivel 2 sau Bootcamp de Nivel 2

Perioada

19 – 24 iulie 2022
Iezerul Latoritei

Formatori

Ghizi montani și locali
Minim 1 instructor Academia 1,61
pentru 5 participanti

Descriere

Una dintre cele mai provocatoare tabere de supraviețuire din România ajunge și anul acesta în calea curajoșilor pasionați de munte, supraviețuire, bushcraft și, mai ales, LEADERSHIP.

În 2022 aducem împreună două concepte foarte apreciate în trecut: Tabăra de Supraviețuire de Nivel 3 și Tabăra de Leadership pentru Adolescenți. Nu putem vorbi despre supraviețuire fără să vorbim despre dinamica de grup și leadership.

Anul acesta, programul taberei va fi complet schimbat. Wide-game-ul va începe când nimeni nu se gândea că ar putea începe, probele vor pune și mai mult accent pe dinamica de grup, atelierele sunt regândite integral pentru a fi focalizate pe abilitățile de leadership iar cadrul imaginar va fi unul compet nou și provocator.

Vom ajunge chiar să coborâm în rapel cascada Moara Dracilor.

Abilitățile de leadership se pot dezvolta în sala de curs, dar cel mai bine se dezvoltă în natură, la munte, într-un mediu nou, provocator și într-un grup mic, acolo unde natura ne oferă un feedback corect și imediat. Nu degeaba parcurgerea acestui program rămâne (și va rămâne în continuare) o condiție obligatorie pentru a intra în grupul celor care au acces la Aventura Verii și ni se pot alătura în extraordinarele aventuri anuale pe care le organizăm.

Dezvoltare personala
și activitați

LEADERSHIP

Dinamica de grup

Independență

Mindset și moral

Comunicare

Așa a fost sezonul trecut

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără de Supraviețuire Nivel 3 – LEADERSHIP
19-24 iulie

Taxa de participare

1850 Lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment