29 august - 5 septembrie 2024

Tabără de S.C.U.B.A. Diving

Marile întinderi de apă i-au fascinat întotdeauna pe oameni. Eternul mister ce se ascunde în spatele oglinzii apei ne înspăimântă tot atât cât ne trezeşte şi curiozitatea. Sub apă se ascunde o cu totul altă lume

Vârsta

Peste 12 ani

Perioada

29 august – 5 septembrie 2024
Locația: Egipt, Hurgada, SUNRISE Royal Makadi

Formatori

Instructori acreditați de S.C.U.B.A. Diving
Minim 1 instructor Academia 1,61 la 5 participanti

Descriere

În cadrul acestei tabere veţi avea ocazia să deveniţi scafandri autorizaţi și să vă luați brevetul de SCUBA Diving. Vom studia și vom face exerciții într-un mediu prietenos, sigur şi urmărind un program amuzant. 

Vom sta la un hotel superb, pe malul mării.  În timpul zilei, vom parcurge împreună cursurile de SCUBA Diving, vom face multe scfundări împreună, de pe barcă și de pe țărm, iar în timpul liber vom avea activităţi, ateliere şi jocuri interesante, într-un cadru imaginar fascinant, transformator și atent configurat. Ca de fiecare dată!

Scufundările le vom face de cele mai multe ori de pe o barcă mare, dotată cu punte de scufundări, punte de relaxare și plajă, precum și restaurant. Vom avea ocazia să vedem atoli spectaculoși, corali imenși, multicolori și miliarde de pești, caracatițe, poate chiar delfini, țestoase, pești clovn, pisici de mare și nenumărate morene.

Vom organiza gratuit și un curs de scufundări la liber.

 

Dezvoltare personală

Comunicare

În cadrul echipelor, urmărim cu atenție componenta de comunicare. Cum ne exprimăm eficient, corect și coerent, pentru ca mesajul nostru să fie transmis clar și înțeles de către interlocutor.

Activități de cunoaștere

Știm deja că formarea mai multor echipe joacă un rol esențial în taberele Academiei 1,61. De-a lungul taberei vom avea activități de cunoaștere atât între coechipieri, cât și între echipe.

Independență

Credem că e foarte important să dezvoltăm un spirit al independenței, la urma urmei, în viața de zi cu zi, facem adesea lucruri singuri, avem nevoie să știm că ne putem baza pe noi înșine. Prin urmare, în taberele marca Academia 161, punem accentul pe cultivarea și dezvoltarea acestui gen de abilități. Luarea deciziilor, gestionarea emoțiilor și simularea unor situații dificile cresc nivelul de independență și pun bazele unei dezvoltări armonioase.

Gândire critică

Am creat un program care să stimuleze gândirea critică a participanților. Ne dorim ca ei să treacă prin propriul filtru informațiile pe care le primesc, să le verifice, iar lucrurile pe care aleg să le rostească să nu fie pur și simplu preluate. Este important ca ei să creadă cu adevărat în ceea ce spun și fac.

Managementul resurselor

Credem că e foarte important să dezvoltăm un spirit al independenței, la urma urmei, în viața de zi cu zi, facem adesea lucruri singuri, avem nevoie să știm că ne putem baza pe noi înșine. Prin urmare, în taberele marca Academia 161, punem accentul pe cultivarea și dezvoltarea acestui gen de abilități. Luarea deciziilor, gestionarea emoțiilor și simularea unor situații dificile cresc nivelul de independență și pun bazele unei dezvoltări armonioase.

Adaptabilitate

Adaptabilitatea este una dintre cele mai importante abilități pe care le putem învăța. Expunerea constantă la diverse situații, din diverse domenii, crește puterea noastră de a ne repoziționa și de a lua decizii eficiente într-un timp scurt. Pe lângă ateliere și jocuri, în taberele Academia 1,61, facilităm, în deplină siguranță, expunerea copiilor și adolescenților la o gama largă de circumstanțe, tocmai pentru a dezvolta acest skill.

Abilități decizionale

Considerăm că este important să putem lua decizii, să știm ce ne dorim și să acționăm întocmai, fiindcă asta e cea mai bună variantă pentru noi și pentru cei din jurul nostru. Programele noastre sunt concepute în așa fel încât participanții trebuie să decidă ceea ce vor să facă și să înțeleagă impactul deciziilor lor asupra grupului.

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te la Tabăra de S.C.U.B.A. Diving


Perioada: 29 august – 5 septembrie 2024
Locație: SUNRISE Royal Makadi, Hurgada, Egipt
Contribuție: 1.550 EUR + costuri scufundări

Rezervă locul

Informații
importante!

Înscriere

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din valoarea evenimentului și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.
Avansul aferent acestui eveniment nu este returnabil.
Restul costului aferent evenimentului va fi achitat cu minim trei săptămâni înaintea datei de plecare.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul, tutorele acestuia și/sau beneficiarul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participanții