2 – 6 august

Tabără Tematică de Arte Vizuale

Se spune că frumusețea stă în ochii privitorului.

Vârsta

Vârsta minimă 7 ani

Perioada

2 – 6 august 2022
Cabana Soarelui, Rucăr

Formatori

Ghizi montani și locali
Minim 1 instructor Academia 1,61
pentru 5 participanti

Descriere

Se spune că frumusețea stă în ochii privitorului. Totuși, când privești, tablourile lui Friedensreich Hundertwasser, cladirile proiectate de Antoni Gaudí sau, de ce nu, expresivitatea personajelor create de Walt Disney, este foarte greu să definești frumusețea. Poate că operele acestor oameni nu pot fi clasificate ca „frumoase”, dar ceva din ele ne atrage și ne fascinează.

La finalul fiecărei tabere îi întrebăm pe participanți ce alte programe le-ar placea. Nu de puține ori menționează tabere de desen sau fotografie. Ei bine, ne-am gândit ca în acest an să ducem aceste idei la nivelul următor și am creat un program mai complex.

Tabăra de Tematică de Arte Vizuale este o tabără în care copiii vor învăța despre artele vizuale, despre bazele acestora și principiile din spate. Vom înțelege de ce desene precum Mickey Mouse sau Tom și Jerry reușesc să trasmită atâtea emoții prin niște personaje bidimensionale compuse din trei-patru culori.

Totul se va desfășura într-un peisajul pitoresc specific zonei Rucăr, ce ne va inspira și ne va ajuta creativitatea să înflorească.

Dezvoltare personala
și activitați

Lucru în echipă

Responsabilitate

Independență

Stimularea creativitătii

Tehnică fotografică

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără Tematică de Arte Vizuale
2 – 6 august

Taxa de participare

1850 Lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment