24-28 octombrie 2022

Tabără tematică LEGO

LEGO a creat poate cea mai educativă jucărie. Generații de copii au crescut și au învățat jucându-se cu micile cărămizi colorate. Ne-am propus să continuăm această misiune.

Vârsta

Copii cu vârstă cuprinsă între
7 și 11 ani

Perioada

24 – 28 octombrie 2022
Sâmbăta de Sus
Pensiunea Casa Zmeilor

Formatori

Ghizi montani și locali
Un instructor al Academiei 1,61
la fiecare 5 participanti

Descriere

LEGO a creat poate cea mai educativă jucărie. Generații de copii au crescut și au învățat jucându-se cu micile cărămizi colorate. Ne-am propus să continuăm această misiune.

În vacanța de toamnă a copiilor am pregătit o nouă aventură plină de provocări și activități axate de dezvoltare personală alături de eroii LEGO Movie.

Într-un cadru amuzant, plin de jocuri de echipă, activități în natură, misiuni și ateliere provocatoare, îi vom ajuta pe eroii din LEGO Movie să câștige bătălia cu maleficul Lord Business. Vom învăța cum funcționează natura, creativitatea, grupurile de prieteni, cum să trecem peste provocări și cum să ne folosim de resursele din jurul nostru.

Pentru a ne putea întoarce acasă, va trebui să învățăm să lucrăm în echipă, să comunicăm, să luăm decizii dar și să ne folosim creativitatea pentru crea și a găsi rezolvare ghicitorii cadrului imaginar.

Dezvoltare personala

Colaborare

Comunicare eficientă

Responsabilitate și independență

Imaginație și a creativitate

Managementul resurselor

Activitati și provocări sportive în aer liber

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără tematică LEGO

24-28 octombrie 2022 

Taxa de participare

1950 Lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment