31 mai - 2 iun 2019

Teambuilding în FAMILIE | Cabana Dragoș Bejan

Ne-am propus să încheiem anul 2022 cu încă o aventură.

Vârsta

familii cu copii peste 8 ani

Perioada

31 mai – 2 iunie 2019

Formatori

Instructori licențiați

Descriere

Experiențele și excursiile la munte ajung cumva să rămână mult timp în amintirile noastre. Poate mai mult decât alte tipuri de excursii. Poate este aventura, sau terenul accidentat, sau mediul străin.

Oricare ar fi motivul, acesta este cel mai bun mod de a petrece timp cu familia și de a crea amintiri ce vor dura.

Vă invităm în această vară să faceți echipă cu cei dragi și să plecați cu noi într-o mare aventură. Vom parcurge împreună trasee spectaculoase, vom sta la o cabană frumoasă și vom învăța multe tehnici interesante, necesare în mediul montan. Toate acestea le vom face în familie, în echipe de părinți și copii, aflând cum putem lucra mai bine în echipă, cum putem comunica mai eficient și găsind noi și noi provocări care vă vor apropia și vor suda legătura dintre voi.

Dezvoltare personala
și activitați

Program special pt familii

Așa a fost sezonul trecut

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Teambuilding în FAMILIE Cabana Dragoș Bejan
31 mai – 2 iun 2019

Taxa de participare

575 lei/ persoană

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment