24-28 octombrie 2022

Youth Leadership Adventure Camp

Într-o lume în continuă schimbare, când trebuie să ne adaptăm permanent, ceva rămâne aproape constant: NATURA UMANĂ.

Vârsta

ADOLESCENȚI
Copii peste 11 ani

Perioada

24-28 octombrie 2022
Sâmbăta de Sus
Pensiunea Casa Zmeilor

Formatori

Ghizi montani și formatori
Câte 1 instructor Academia 1,61
pentru fiecare 5 participanți

Descriere

Anul acesta, în vacanța de toamnă a adolescenților, ne îmbarcăm într-o aventură al cărei concept este în ultima vreme pe buzele tuturor specialiștilor din companii și educație: O TABĂRĂ DE LEADERSHIP pentru ADOLESCENȚI.

Vor fi multe provocări: drumeții, jocuri de strategie, provocări fizice, de grup, de echipă, tactică, exerciții de dezvoltare a inteligenței emoționale, toate axate pe dinamica de grup. Vom învăța cum să controlăm această dinamică, să ne găsim locul într-o echipă, cum să ne integrăm, să acceptăm și să înțelegem grupul, cum să comunicăm eficient și, mai ales, cum să ne păstrăm moralul ridicat (pe al nostru, dar și pe al grupului) atunci când echipa se confruntă cu situații dificile.

Un lucru este sigur! La finalul programului participantii se vor transforma din simpli adolescenti in viitori lideri abili, iar echipele vor fi atât de unite că nu va putea nimeni să arunce măcar un ac între ei.

Am văzut-o întâmplându-se anul trecut, a ieșit excelent, mult peste așteptări și abia așteptăm să avem din nou o altă experiență similară.

Dezvoltare personala

Tehnici de Leadership

Abilități decizionale

Dinamică de grup

Gestiunea conflictelor

Independență

Comunicare, gândire critică, dezbateri

MINDSET flexibil și tehnici de FEEDBACK

Așa a fost sezonul trecut

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Youth Leadership Adventure Camp

24-28 octombrie 2022 

Taxa de participare

2490 RON

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment