Dorința de joc și aventură se regăsește în noi toti! De aceea suntem pregătiţi cu o serie de programe, adaptate pentru diferite categorii de vârsta, prin care să ne dezvoltăm armonios, fizic şi psihic.

Copii

pentru copiiCredem în învățare prin experiențe inedite. De aceea organizăm tabere, excursii şi activităţi altfel, cu poveste, cu morală, încurajând participanţii să îşi tragă singuri concluziile şi să înveţe prin experienţele avute împreună cu noi.

Află mai multe >

 

Familii

tabara pentru familii sinaiaȘtim cât de important este să vă petreceți timpul în familie. Așa că vrem să contribuim la relațiile sănătoase dintre părinți și copii prin programele noastre de dezvoltare personală. Timpul petrecut împreună va fi și distractiv, și educativ!

Află mai multe >

 

Adulți

Pentru AdultiDezvoltarea personală este continuă. Nu se oprește când devenim adulți. Dacă ești însetat de cunoastere şi experienţe inedite și te afli printre cei care vor să înveţe mai mult decât minimum necesar, te vei îndrăgosti de programele noastre!

Află mai multe >

 

Companii

teambuildingOamenii sunt cea mai importantă resursă într-o companie. De aceea noi te ajutăm să îi menții fericiți prin programe de teambuilding, activități de dezvoltare personală, petreceri tematice și actiivități pentru ei și copii lor.

Află mai multe >

 

Vrei să afli mai multe despre ce putem face împreună?

Contactează-ne!