Tabără de Supraviețuire Nivel 2 | 10-14 iulie

Date: 25-02-'22 Category: , ,

A spus cineva supraviețuire? Ei bine, da!

Muntele creează caractere. Și le testează. Ne pune în situații și contexte unice pe care, de multe ori, nu le-am putea experimenta în viața de zi cu zi. Ne învață să luăm decizii și să ne adaptăm. Din aceste motive, ne întoarcem și în acest an cu unul dintre programele noastre consacrate.

Tabăra de Supraviețuire de Nivel 2 este un program complex ce cuprinde tehnici de bază de supraviețuire, orientare, prim-ajutor, tactică și psihologia situațiilor de criză. Și de această dată lăsăm confortul orașului în urmă și pornim într-o aventură plină de provocări. Vom sta la cort și vom învăța cum să ne descurcăm și să ne gospodărim singuri, atât în interiorul cât și în afara taberei de bază.

Nu uităm nici de tradiționalul joc ”wide-game” ce ne va ține ocupați pe tot parcursul taberei. Acesta este un joc tematic ce simulează o situație de supraviețuire, având probe atât ziua, cât și noaptea. O adevărată provocare! am putea spune.

Ca de obicei, taberele Academia 1,61 pun accentul pe dezvoltarea personală a participanților. De această dată vom învăța despre lucrul în echipă, distribuirea sarcinilor, organizarea internă și utilizarea resurselor.

Perioada

10 – 14 iulie 2022

Munții Șureanu

Vârsta

Vârsta minimă 10 ani*

*program disponibil pentru persoane care au participat la cel puțin o tabără de Supraviețuire de Nivel 1 sau Bootcamp de Nivel 1

Dezvoltare personală

 • Lucru în echipă
 • Responsabilitate
 • Independență
 • Distribuirea sarcinilor
 • Gestioanrea resurselor
 • Organizare internă

Formatori

Ghizi montani și locali

Instructori Academia 1,61 (1 instructor la 5 copii)

Taxa de participare: 1650 RON

Servicii incluse în costuri:

 • Cazare în corturile Academia 1,61
 • Transport cu autocar autorizat
 • Instructori şi ghizi pentru trasee
 • Corzi, hamuri şi alte echipamente tehnice specifice
 • Materiale aferente programului (hărţi, alte documente etc.)
 • Jocuri şi ateliere
 • Diplome și premii
 • Album foto și video

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteți descărca de aici – DOWNLOAD FIȘĂ DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Având în vedere condițiile sanitare din această perioadă, pentru a evita orice situație neplăcută, vă recomandăm cu căldură să incheiați o asigurare de tip ramburs (storno). Noi nu oferim direct acest serviciu, însă, dacă doriți, vă putem recomanda un broker cu care colaborăm.

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • " Mie mi-a placut cand ne-am catarat pe munti si am invatat sa folosesc busola. Am invatat sa ma orientez folosind busola si sa ma catar si sa cobor cu franghia. Recomand taberele academiei pentru ca te invata multe lucruri noi si sa perseverezi intotdeauna pentru a ajunge la rezultat. "
  Iarina Răducanu, 8 ani
 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina
 • Tabăra de supravietuire Această tabără îți oferă momente unice, de neuitat și, în același timp, te ajută să îți descoperi limitele. În aceste tabere am realizat că viața este mult mai mult decât credem. Viața nu este despre ce bunuri materiale avem, ci despre experiențe și amintiri. Atunci când ești pe munte nimic din tot ce ai acasă nu mai contează.... Acolo sunteți doar tu și natura, iar singurul ajutor de care dispui este felul în care alegi să abordezi situațiile în care ajungi. De ce merg în acest tip de tabere? Taberele acestea mă ajută să mă rup de realitate și de stresul zilnic. Ajung pe munte și uit de teme, cozi infernale, oameni grăbiți și multe altele. De asemenea, grupul are un rol esențial. Oamenii de munte sunt deosebiți. Depășim orice obstacol împreună și parcă nimic nu ne poate sta în cale. Pe munte am cunoscut oameni adevărați care mi-au devenit prieteni foarte buni și care și-au lăsat o amprentă în viața mea. Am învățat multe de la ei și încă am de învățat. Este imposibil să exprim ce înseamnă aceste tabere pentru mine și ce simt când plec cu acești oameni minunați. Tot ce vă pot spune este că această tabără vă schimbă în totalitate și experiența este inegalabilă. P.S.: să nu uităm de serviciile hotelului de 5 miliarde de stele
 • Am simtit nevoia de a va scrie cateva randuri, pentru ca vreau sa va spun ca Tudor s-a intors multumit, senin, optimist din tabara de ski, cum, poate, nu l-am mai vazut de mult timp. In seara intoarcerii, obosit fiind, in masina pe drumul catre casa, precum si acasa, pregatindu-se pentru culcare, nu contenea sa zambeasca si sa povesteasca despre debate, atacul la persoana si despre ceata psihologica din care l-ar fi scos Andrei, despre faptul ca a reusit sa nu mai fie atat de competitiv si a putut sa se bucure de ski, despre colegii din tabara, cu totii OK. Cu alte cuvinte, ale voastre, adevarata educatie prin experiente inedite. Am fost o mama fericita si va multumesc mult pentru acest lucru.
  Mirela - mama lui Tudor (11 ani)
 • " Cu drag le recomand tuturor celor care sunt dornici sa fuga din monotonie, sa invete ceva folositor si sa imparta clipe minunate alaturi cu cei de la Academia 1.61. Rar am vazut asa oameni sufletisti si buni ca voi, sincer. Imi pare tare rau ca din cauza timpului nu am mai reusit sa vin mai des pe la voi. Sper sa va mearga totul dupa sufletul vostru minunat!! Cu mult drag, Romi "
  Romi Drăghici
 • " Vreau sa stiti ca noi suntem foarte incantati de ceea ce incercati sa realizati cu acesti copii! Invatamantul, intr-adevar, tinde catre "imbecilizare" si inchiderea orizontului copilului, insa nu toti dascalii sunt atat de indoctrinati incat sa intoxice... Matei are noroc si la scoala de un om frumos, asa cum are si aici parte de o echipa de exceptie! Felicitari si tot inainte! "
  Iuliana Stănucă