Tabără de Supraviețuire Nivel 2 | 10-14 iulie

A spus cineva supraviețuire? Ei bine, da!

Muntele creează caractere. Și le testează. Ne pune în situații și contexte unice pe care, de multe ori, nu le-am putea experimenta în viața de zi cu zi. Ne învață să luăm decizii și să ne adaptăm. Din aceste motive, ne întoarcem și în acest an cu unul dintre programele noastre consacrate.

Tabăra de Supraviețuire de Nivel 2 este un program complex ce cuprinde tehnici de bază de supraviețuire, orientare, prim-ajutor, tactică și psihologia situațiilor de criză. Și de această dată lăsăm confortul orașului în urmă și pornim într-o aventură plină de provocări. Vom sta la cort și vom învăța cum să ne descurcăm și să ne gospodărim singuri, atât în interiorul cât și în afara taberei de bază.

Nu uităm nici de tradiționalul joc ”wide-game” ce ne va ține ocupați pe tot parcursul taberei. Acesta este un joc tematic ce simulează o situație de supraviețuire, având probe atât ziua, cât și noaptea. O adevărată provocare! am putea spune.

Ca de obicei, taberele Academia 1,61 pun accentul pe dezvoltarea personală a participanților. De această dată vom învăța despre lucrul în echipă, distribuirea sarcinilor, organizarea internă și utilizarea resurselor.

Perioada

10 – 14 iulie 2022

Munții Șureanu

Vârsta

Vârsta minimă 10 ani*

*program disponibil pentru persoane care au participat la cel puțin o tabără de Supraviețuire de Nivel 1 sau Bootcamp de Nivel 1

Dezvoltare personală

 • Lucru în echipă
 • Responsabilitate
 • Independență
 • Distribuirea sarcinilor
 • Gestioanrea resurselor
 • Organizare internă

Formatori

Ghizi montani și locali

Instructori Academia 1,61 (1 instructor la 5 copii)

Taxa de participare: 1650 RON

Servicii incluse în costuri:

 • Cazare în corturile Academia 1,61
 • Transport cu autocar autorizat
 • Testare COVID-19 antigen
 • Instructori şi ghizi pentru trasee
 • Corzi, hamuri şi alte echipamente tehnice specifice
 • Materiale aferente programului (hărţi, alte documente etc.)
 • Jocuri şi ateliere
 • Diplome și premii
 • Album foto și video

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteți descărca de aici – DOWNLOAD FIȘĂ DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Având în vedere condițiile sanitare din această perioadă, pentru a evita orice situație neplăcută, vă recomandăm cu căldură să incheiați o asigurare de tip ramburs (storno). Noi nu oferim direct acest serviciu, însă, dacă doriți, vă putem recomanda un broker cu care colaborăm.

Testarea COVID-19 de tip antigen se aplică copiilor, trainerilor, șoferului și personalului de la locație, dacă aceștia nu dețin certificatul european de vaccinare.

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • " I wanted to contact you to say how impressed the teachers were with the trip that you organised on behalf of the school. The feedback that I got from all the teachers involved was excellent. Therefore to get such a glowing reference from them was high praise indeed. So well done to you and my thanks for all that you did to ensure that the trip was successful and enjoyable. "
  Private school Director
 • " Cu drag le recomand tuturor celor care sunt dornici sa fuga din monotonie, sa invete ceva folositor si sa imparta clipe minunate alaturi cu cei de la Academia 1.61. Rar am vazut asa oameni sufletisti si buni ca voi, sincer. Imi pare tare rau ca din cauza timpului nu am mai reusit sa vin mai des pe la voi. Sper sa va mearga totul dupa sufletul vostru minunat!! Cu mult drag, Romi "
  Romi Drăghici
 • " Mie mi-a placut cand ne-am catarat pe munti si am invatat sa folosesc busola. Am invatat sa ma orientez folosind busola si sa ma catar si sa cobor cu franghia. Recomand taberele academiei pentru ca te invata multe lucruri noi si sa perseverezi intotdeauna pentru a ajunge la rezultat. "
  Iarina Răducanu, 8 ani
 • "Impreuna cu prietenii nostri de la Academia 161, invatam lucruri noi, ne aducem aminte ce-am mai uitat pe parcurs si - mai ales - retraim momentele magice ale copilariei. Cu zambetul pe buze, pe tatami, in apa sau pe carari de munte, copiii nostri descopera lumea cu toate ale ei: prietenie, efort, bucurie, greutati, satisfactii, natura, sanatate. "
  Emil Ţicu
 • " Vreau sa stiti ca noi suntem foarte incantati de ceea ce incercati sa realizati cu acesti copii! Invatamantul, intr-adevar, tinde catre "imbecilizare" si inchiderea orizontului copilului, insa nu toti dascalii sunt atat de indoctrinati incat sa intoxice... Matei are noroc si la scoala de un om frumos, asa cum are si aici parte de o echipa de exceptie! Felicitari si tot inainte! "
  Iuliana Stănucă
 • " In cadrul atelierelor organizate de  Academia 1,61, impreuna cu  familia mea am participat la multe activitati minunate, vesele si relaxante. Sunt mama lui Andrei, un baietel de11 ani, si va marturisesc ca mie mi-a placut cel mai mult 'Tabara montana de familii". Am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri pe care le poti face  in situatii critice pe munte si nu numai, m-a incarcat cu energia de care aveam nevoie, a fost senzational! Iar pentru sotul si pentru baiatul meu cele mai apreciate  ateliere au fost cele de "Paintball" si "O zi intr-un dojo de Aikido". Acolo au avut ocazia sa-si demonstreze vitejia de cavaleri Jedi pentru a indeplinii anumite misiuni, probe de imaginatie si sa dobandeasca mai multa incredere unul in celalalt pentru a putea castiga "rasplata marelui maestru". Profesionalismul, seriozitatea, entuziasmul si  imaginatia echipei Academia 1,61 pentru organizarea  acestor ateliere sunt uimitoare! Oameni buni, sunteti geniali! Dragi parinti, daca doriti pentru copiii dumneavoastra o altfel de educatie si o altfel de distractie, nu ezitati sa participati la atelierele Acadeniei 1,61! "
  Daniela Cazimirovici