Tabără de Cățărare – 27-31 iulie

Tabara de catarare, tabara pentru copii, tabere in natura, tabere de vara, tabere la mare, tabere in bulgaria, tabra de escalada, Escalada, Copil , Perete , Alpinism, tabere de alpinism 

Anul acesta mutăm Tabăra de Cățărare la mare, în Bulgaria, la Tyulenovo! Ne vom aventura într-un cadru de poveste unde stânci înalte se întâlnesc cu valurile mării. Vom învăța cum să ne cățărăm în siguranță, cum să folosim hamurile, corzile și carabinierele, dar și cum să ne depăsim fricile și să ieșim din zona de confort.

Nu vom uita nici de distracție. Ne vom scufunda în ape limpezi, vom explora peșteri săpate în stâncă de către mare însăși și câte și mai câte. Vom sta la un hotel superb, aflat chiar pe malul mării, agățat pe faleza stâncoasă.

Te așteptăm în această aventură inedită alături de noi!

Tabara de catarare, tabara pentru copii, tabere in natura, tabere de vara, tabere la mare, tabere in bulgaria, tabra de escalada, Escalada, Copil , Perete , Alpinism, tabere de alpinismhttps://www.facebook.com/Academia161

Perioada

27-31 iulie 2022

Tyulenovo

Vârsta

Vârsta minimă 11 ani

Dezvoltare personală

 • Lucru în echipă
 • Responsabilitate
 • Planificare și organizare
 • Gestiunea temerilor
 • Tehnică alpină

Formatori

Ghizi montani și locali

Instructori Academia 1,61 (1 instructor la 5 participanți)

Taxa de participare: 680 EUR

Servicii incluse în costuri:

 • Cazare 5 zile (4 nopți)
 • Pensiune completă (3 mese/zi)
 • Transport cu autocar autorizat
 • Testare COVID-19 antigen
 • Corzi, hamuri și alte echipamente tehnice specifice
 • 1 instructor la 5 participanți
 • Materiale pt ateliere și jocuri (hărți, alte documente, etc.)
 • Program de dezvoltare personală
 • Jocuri și ateliere
 • Diplome și premii
 • Album foto si video

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteți descărca de aici – DOWNLOAD FIȘĂ DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Având în vedere condițiile sanitare din această perioadă, pentru a evita orice situație neplăcută, vă recomandăm cu căldură să incheiați o asigurare de tip ramburs (storno). Noi nu oferim direct acest serviciu, însă, dacă doriți, vă putem recomanda un broker cu care colaborăm.

Testarea COVID-19 de tip antigen se aplică copiilor, trainerilor, șoferului și personalului de la locație, dacă aceștia nu dețin certificatul european de vaccinare.

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • " Recent, am avut ocazia sa ii cunosc pe Ioana si Andrei Samoil. Entuziasti, implicati si de incredere, ei au initiat un proiect de educatie non-formala numit Academia 1.61. Concret, ei organizeaza diferite activitati care ajuta atat la dezvoltarea fizica cat si la evolutia in plan personal si educational: tabere de supravietuire, de orientare, tabere de schi, de scuba diving, de fotografie, mountainbiking si multe altele. Copiii, tinerii dar si adultii care participa in cadrul acestor programe invata sa se interegreze mai bine in societate, sa aiba incredere mai multa in ei, sau sa faca echipa cu ceilalti. Pentru ca am avut ocazia sa ii cunosc si pentru ca admir si apreciez tinerii care vor sa schimbe ceva in societatea romaneasca, vreau sa ii felicit pentru initiativa, ingeniozitate si seriozitate. "
  Cornelia Rednic
 • de 5* - dacă vă interesează să construiți permanent o relație cu copilul dvs participați!
 • " Cred ca este important sa ii oferi copilului tau experiente diversificate, sa iesi din rutina, sa faceti impreuna activitati distractive, dar si educative. Cred ca asa le incurajam copiilor independenta, creativitatea si increderea in proprie persoana. Academia 1,61 este unul dintre putinele locuri unde gaseste astfel de experiente pentru parinti si copii mai mici sau mai mari. "
  Manuela Stoica
 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina
 • Tabăra de supravietuire Această tabără îți oferă momente unice, de neuitat și, în același timp, te ajută să îți descoperi limitele. În aceste tabere am realizat că viața este mult mai mult decât credem. Viața nu este despre ce bunuri materiale avem, ci despre experiențe și amintiri. Atunci când ești pe munte nimic din tot ce ai acasă nu mai contează.... Acolo sunteți doar tu și natura, iar singurul ajutor de care dispui este felul în care alegi să abordezi situațiile în care ajungi. De ce merg în acest tip de tabere? Taberele acestea mă ajută să mă rup de realitate și de stresul zilnic. Ajung pe munte și uit de teme, cozi infernale, oameni grăbiți și multe altele. De asemenea, grupul are un rol esențial. Oamenii de munte sunt deosebiți. Depășim orice obstacol împreună și parcă nimic nu ne poate sta în cale. Pe munte am cunoscut oameni adevărați care mi-au devenit prieteni foarte buni și care și-au lăsat o amprentă în viața mea. Am învățat multe de la ei și încă am de învățat. Este imposibil să exprim ce înseamnă aceste tabere pentru mine și ce simt când plec cu acești oameni minunați. Tot ce vă pot spune este că această tabără vă schimbă în totalitate și experiența este inegalabilă. P.S.: să nu uităm de serviciile hotelului de 5 miliarde de stele