Tabără de Cățărare – 27-31 iulie

Date: 25-02-'22 Category: , , ,

Tabara de catarare, tabara pentru copii, tabere in natura, tabere de vara, tabere la mare, tabere in bulgaria, tabra de escalada, Escalada, Copil , Perete , Alpinism, tabere de alpinism 

Anul acesta mutăm Tabăra de Cățărare la mare, în Bulgaria, la Tyulenovo! Ne vom aventura într-un cadru de poveste unde stânci înalte se întâlnesc cu valurile mării. Vom învăța cum să ne cățărăm în siguranță, cum să folosim hamurile, corzile și carabinierele, dar și cum să ne depăsim fricile și să ieșim din zona de confort.

Nu vom uita nici de distracție. Ne vom scufunda în ape limpezi, vom explora peșteri săpate în stâncă de către mare însăși și câte și mai câte. Vom sta la un hotel superb, aflat chiar pe malul mării, agățat pe faleza stâncoasă.

Te așteptăm în această aventură inedită alături de noi!

Tabara de catarare, tabara pentru copii, tabere in natura, tabere de vara, tabere la mare, tabere in bulgaria, tabra de escalada, Escalada, Copil , Perete , Alpinism, tabere de alpinismhttps://www.facebook.com/Academia161

Perioada

27-31 iulie 2022

Tyulenovo

Vârsta

Vârsta minimă 11 ani

Dezvoltare personală

 • Lucru în echipă
 • Responsabilitate
 • Planificare și organizare
 • Gestiunea temerilor
 • Tehnică alpină

Formatori

Ghizi montani și locali

Instructori Academia 1,61 (1 instructor la 5 participanți)

Taxa de participare: 680 EUR

Servicii incluse în costuri:

 • Cazare 5 zile (4 nopți)
 • Pensiune completă (3 mese/zi)
 • Transport cu autocar autorizat
 • Corzi, hamuri și alte echipamente tehnice specifice
 • 1 instructor la 5 participanți
 • Materiale pt ateliere și jocuri (hărți, alte documente, etc.)
 • Program de dezvoltare personală
 • Jocuri și ateliere
 • Diplome și premii
 • Album foto si video

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteți descărca de aici – DOWNLOAD FIȘĂ DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Având în vedere condițiile sanitare din această perioadă, pentru a evita orice situație neplăcută, vă recomandăm cu căldură să incheiați o asigurare de tip ramburs (storno). Noi nu oferim direct acest serviciu, însă, dacă doriți, vă putem recomanda un broker cu care colaborăm.

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • de 5* - Mi-a plăcut că am lucrat în echipă cu mama. Este o activitate distractivă, înveți lucruri noi și lucrezi împreună cu un părinte.
 • " I wanted to contact you to say how impressed the teachers were with the trip that you organised on behalf of the school. The feedback that I got from all the teachers involved was excellent. Therefore to get such a glowing reference from them was high praise indeed. So well done to you and my thanks for all that you did to ensure that the trip was successful and enjoyable. "
  Private school Director
 • " In cadrul atelierelor organizate de  Academia 1,61, impreuna cu  familia mea am participat la multe activitati minunate, vesele si relaxante. Sunt mama lui Andrei, un baietel de11 ani, si va marturisesc ca mie mi-a placut cel mai mult 'Tabara montana de familii". Am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri pe care le poti face  in situatii critice pe munte si nu numai, m-a incarcat cu energia de care aveam nevoie, a fost senzational! Iar pentru sotul si pentru baiatul meu cele mai apreciate  ateliere au fost cele de "Paintball" si "O zi intr-un dojo de Aikido". Acolo au avut ocazia sa-si demonstreze vitejia de cavaleri Jedi pentru a indeplinii anumite misiuni, probe de imaginatie si sa dobandeasca mai multa incredere unul in celalalt pentru a putea castiga "rasplata marelui maestru". Profesionalismul, seriozitatea, entuziasmul si  imaginatia echipei Academia 1,61 pentru organizarea  acestor ateliere sunt uimitoare! Oameni buni, sunteti geniali! Dragi parinti, daca doriti pentru copiii dumneavoastra o altfel de educatie si o altfel de distractie, nu ezitati sa participati la atelierele Acadeniei 1,61! "
  Daniela Cazimirovici
 • " Cu drag le recomand tuturor celor care sunt dornici sa fuga din monotonie, sa invete ceva folositor si sa imparta clipe minunate alaturi cu cei de la Academia 1.61. Rar am vazut asa oameni sufletisti si buni ca voi, sincer. Imi pare tare rau ca din cauza timpului nu am mai reusit sa vin mai des pe la voi. Sper sa va mearga totul dupa sufletul vostru minunat!! Cu mult drag, Romi "
  Romi Drăghici
 • Am simtit nevoia de a va scrie cateva randuri, pentru ca vreau sa va spun ca Tudor s-a intors multumit, senin, optimist din tabara de ski, cum, poate, nu l-am mai vazut de mult timp. In seara intoarcerii, obosit fiind, in masina pe drumul catre casa, precum si acasa, pregatindu-se pentru culcare, nu contenea sa zambeasca si sa povesteasca despre debate, atacul la persoana si despre ceata psihologica din care l-ar fi scos Andrei, despre faptul ca a reusit sa nu mai fie atat de competitiv si a putut sa se bucure de ski, despre colegii din tabara, cu totii OK. Cu alte cuvinte, ale voastre, adevarata educatie prin experiente inedite. Am fost o mama fericita si va multumesc mult pentru acest lucru.
  Mirela - mama lui Tudor (11 ani)