Dezvoltare personală

Colaborare
Comunicare eficientă
Responsabilitate și independență
Imaginație și creativitate
Managementul resurselor
Activitati și provocări sportive în aer liber

Educație

Credem în educația prin experiențe inedite. Programele noastre sunt special concepute pentru a scoate participanții din zona de confort. Astfel învățarea se face mai repede, iar participanții își înfruntă temerile, le depășesc și învață lucruri noi.

Misiunea noastră

Misiunea noastră – vrem să schimbăm lumea și să contribuim la formarea minților curajoase!

Ce facem?

Academia 1,61 este un proiect de educaţie nonformală prin turism de aventură destinat celor care s-au plictisit să asiste la prezentări şi cursuri pe proiector şi flip-chart și sunt dispuși să iasă din sfera de confort.

Programe corporate

Schimbarea în bine începe în echipă. Noi suntem specialiști în formarea și dezvoltarea de echipe, în motivarea și mobilizarea membrilor echipei în jurul unui scop sau a unei misiuni comune.

Tabere, excursii şi activităţi

Programele noastre au miez și sens. Toate activitățile îmbracă un cadru imaginar, care este o metaforă pentru obiectivul învățării.
Copiii și adolescenții învață despre ei și despre ceilalți, deprind noi abilități, devin mai încrezători în forțele proprii. Se distrează și se simt bine împreună și cu ei înșiși.

Evenimente viitoare

Te așteptăm în următoarele aventuri!

Evenimente corporate şi personalizate

Alege un eveniment personalizat pentru compania ta, prieteni sau familie!

Evenimente online

E mai simplu pe ZOOM? Acestea sunt
evenimentele noastre online!

Evenimente Academia 1,61

Programe personalizate, special concepute pentru companii.

Programe personalizate special pentru tine.

Evenimente online, deja existente sau personalizate în funcție de specificul dorit. 

Toate evenimentele marca Academia 1,61 care s-au întâmplat deja. 

Newsletter

Vei primi informații despre dezvoltarea personală, educația non-formală și proiectele Academia 1,61.

Credem în educația prin experiențe inedite

Programele noastre sunt special concepute pentru a scoate participanții din zona de confort.

Astfel învățarea se face mai repede, iar participanții își înfruntă temerile, le depășesc și învață lucruri noi.

De ce Academia 1,61?

Academia 1,61 este un proiect de educaţie nonformală prin turism de aventură pentru cei ce s-au plictisit să asiste la prezentări şi cursuri pe proiector şi flip-chart și sunt dispuși să iasă din sfera de confort. Noi organizăm tabere, excursii şi activităţi altfel, cu poveste, cu morală, încurajând participanţii să îşi tragă singuri concluziile şi să înveţe prin experienţele avute împreună cu noi.

Întrebări și răspunsuri

Click pe butonul INSCRIERE -> Completează formularul alegând evenimentul la care vrei să participe copilul tău/ evenimentul la care vrei să participi -> Trimițând formularul, vei fi redirecționat în pagina de plată a avansului -> Achită avansul -> Locul tău este rezervat!

La plecarea în tabăra este nevoie de Fișa de Înscriere și de adeverința medicală (Apt pentru Tabără). Dacă tabăra se desfășoară în afara României, este necesară și o procură notarială. Detalii suplimentare puteți afla contactându-ne.

Organizam de toate! De la tabere tematice Lego, Minecraft, Harry Potter, etc. la tabere cu specific Bootcamp și Supraviețuire pe trei niveluri. De asemenea, putem crea programe personalizate pentru companii, familii și prieteni. 

În funcție de specificul taberei, echipamentul necesar diferă. Ulterior înscrierii primiți toate informațiile necesare pentru a fi pregătiți corespunzător.
În taberele Academia 1,61 raportul instructori/participanți este de 1/5.

Pozele și filmele din taberele noastre pot fi vizualizate în pagina GALERIE, pe pagina de Facebook Academia 1,61, pe Instagram @academia1.61 și pe Youtube.

Testimoniale

Ce spun participanții despre noi: