Date: 17-12-'20 Category: , ,

Leadership Adventure Camp | Fundata | 31 ianuarie – 6 februarie 2021

Anul acesta, cât încă ne ferim de virus, vom evita aglomerația de pe pârtii. În schimb, vă invităm la o nouă provocare: LEADERSHIP ADVENTURE CAMP pentru adolescenți.

Într-o lume în continuă schimbare, când trebuie să ne adaptăm permanent, ceva rămâne aproape constant: NATURA UMANĂ. Dacă învățăm de la vârste fragede să înțelegem (sau măcar să intuim) natura și dinamica umană, putem clădi pe asta și ne putem adapta mai ușor.

 

Timp de o săptămână vom sta într-o zonă izolată, în condiții de siguranță, în spațiu controlat, testat Covid-19 și supravegheat de personal calificat și vom avea un program spectaculos. Va fi o poveste fantastică, interactivă, cu exerciții și probe care vor pune la încercare și trupul și mintea.

De la drumeții în zăpadă, la jocuri de strategie, provocări fizice, de grup, de echipă, tactică sau exerciții de dezvolatare a inteligenței emoționale. Vom învăța cum să ne găsim locul într-o echipă, cum să ne integrăm, să acceptăm și să înțelegem grupul, cum să comunicăm eficient și, mai ales, cum să ne păstrăm moralul ridicat (pe al nostru, dar și pe al grupului) atunci când echipa dă de greu.

 

După un program mixt de exerciții și probe fizice, de strategie și de inteligență emoțională, echipele vor fi atât de unite că nu va putea nimeni să arunce măcar un ac între membri lor.

Când și unde?

31 ianuarie – 6 februarie 2020

Fundata, jud. Brașov

Vârsta

copii peste 10 ani și adolescenți

Activități

Drumeție, condiționare fizică

Comunicare, gândire critică, debate

Decizie, conflicte

Instructori

ghizi montani

minim 4 instructori Academia 1,61

Taxa de participare: 2450 ron/persoană

Servicii incluse:

  • Testare Covid-19 antigen, test rapid
  • 6 nopți de cazare
  • Pensiune completă (3 mese/zi)
  • Transport cu microbuzul
  • Acces internet cablu și Wifi
  • Ateliere outdoor și drumeții
  • Minim 4 instructori
  • Materiale pentru jocuri necesare programului
  • Program de dezvoltare personală

Vrei să vii cu noi?

Înscrie-te acum!

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata integrală din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteti descărca de aici – DOWNLOAD FIȘA DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării  și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Tabăra este destinată copiilor mai mari de 10 ani.

Organizatorii asigură acces la internet (cablu și WiFi), participantii vor folosi propriile echipamentele necesare derulării cursurilor online (tableta, laptop, telefon).