Tabără ski pentru adulți

Tabără ski pentru adulți

O săptămână de schi, relaxare, distracție și multe oportunități de dezvoltare. Pentru începutul primăverii din 2022 am pregătit o vacanță la schi pentru adulți. Vom merge în Bad Gastein, un oraș extrem de pitoresc din Austria, vom sta la o pensiune cochetă, chiar vis-a-vis de un complex SPA foarte primitor și vom avea la dispoziție zeci de kilometri de pârtie, aflați la câteva zeci de metri de ieșirea din pensiune. 

În fiecare zi, instructorii de schi ai Academiei 1,61 vă vor sta la dispoziție până la prânz pentru exerciții și pentru a vă ajuta să învățați sau să vă perfecționați stilul pe zăpadă. Apoi, vor deveni prietenii și colegii voștri de distracție. Ne vom bălăci în bazinele cu apă caldă ale SPA-ului, vom mânca fondue, coaste la grătar și preparate tradiționale, vom admira cascada din mijlocul orașului sau ne vom distra pe pârtie și vom schia împreună până la închiderea ultimei instalații de cablu. Cum veți dori!

Acesta eveniment este tratat ca fiind un pachet cât mai avantajos pentru a oferi o vacanță reușită și fără bătăi de cap. Acest pachet include cazarea cu mic dejun, monitori cu experiență, program de exerciții tehnice adaptate nivelului fiecăruia și, în plus față de anul trecut, skipass-ul pentru 6 zile fantastice pe pârtie. De asemenea, sunt incluse și vestitul nostru program amuzat și memorabil de dezvoltare personală, ghidajul și asistența turistică pe toată perioada excursiei. Ah, și să nu uităm de distracția și voia bună!

Când și unde?

 • 12-19 martie  2022
 • Bad Gastein

 

Dezvoltare personală

Program flexibil cu opțiuni de:

 • relaxare și distracție
 • perfecționarea tehnicii de schi
 • tehnici de învățare 
 • dezvoltare personală

Cursuri de schi

 • Instructori de schi  zilnic, jumătate de zi, sau chiar mai mult, în funcție de dorințe.

Cost: 1150 Euro

Servicii incluse în costuri:

 • Cazare
 • Mic dejun
 • Skipass pentru 6 zile
 • Monitori de schi disponibili zilnic, pentru cel puțin jumătate de zi
 • Echipament de identificare pe pârtie
 • Program de seară cu jocuri, workshopuri și exerciții de dezvoltare personală
 • Concurs cu premii
 • Album foto și montaj video

Costuri achitate separat:

 • Transport și transfer
 • Închiriere echipament schi
 • Asigurare de călătorie

 

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteți descărca de aici – DOWNLOAD FIȘĂ DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Vă punem la dispoziție posibilitatea de a încheia o asigurare “Ramburs Orice” de la EUROLIFE prin care să vă recuperați 90% din costul taberei în cazul în care copilul nu mai poate participa. Această asigurare NU este o obligație sau o condiționare, ci o facilitate pe care o recomandăm și pe care o facem disponibilă. În Fișa de Înscriere găsiți un cost estimativ și vă puteți exprima acordul de a fi contactat de către compania de asigurare.

Testarea COVID-19 de tip antigen se aplică copiilor, trainerilor, șoferului și personalului de la locație.

 

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • de 5* - Mi-a plăcut că am lucrat în echipă cu mama. Este o activitate distractivă, înveți lucruri noi și lucrezi împreună cu un părinte.
 • " Cu drag le recomand tuturor celor care sunt dornici sa fuga din monotonie, sa invete ceva folositor si sa imparta clipe minunate alaturi cu cei de la Academia 1.61. Rar am vazut asa oameni sufletisti si buni ca voi, sincer. Imi pare tare rau ca din cauza timpului nu am mai reusit sa vin mai des pe la voi. Sper sa va mearga totul dupa sufletul vostru minunat!! Cu mult drag, Romi "
  Romi Drăghici
 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • " Felicitari Academiei 1,61 pentru proiectele pe care le initiaza si care sunt adresate copiiilor, tinerilor dar si adultilor. Ca mama si indrumator de copii stiu cat este de greu sa reusesti sa ii ajuti sa se intergreze mai bine in mediul social, sa ii inveti ce inseamna respectul, sa ii inveti ce inseamna altruismul si sa ii ajuti sa devina persoane responsabile. Academia 1,61 este o echipa de tineri entuziasi si pregatiti sa faca aceste lucruri prin diferite tabere si programe pe care le organizeaza cum ar fi tabere de supravietuire, de orientare, de invatare a anumitor sporturi benefice dezvoltarii fizice. Ii salut si ma bucur ca exista si in Romania tineri cu spirit de initiativa care nu lasa planurile pe hartie ci se lupta pentru concretizarea lor. "
  Valentina Fatu
 • " Recent, am avut ocazia sa ii cunosc pe Ioana si Andrei Samoil. Entuziasti, implicati si de incredere, ei au initiat un proiect de educatie non-formala numit Academia 1.61. Concret, ei organizeaza diferite activitati care ajuta atat la dezvoltarea fizica cat si la evolutia in plan personal si educational: tabere de supravietuire, de orientare, tabere de schi, de scuba diving, de fotografie, mountainbiking si multe altele. Copiii, tinerii dar si adultii care participa in cadrul acestor programe invata sa se interegreze mai bine in societate, sa aiba incredere mai multa in ei, sau sa faca echipa cu ceilalti. Pentru ca am avut ocazia sa ii cunosc si pentru ca admir si apreciez tinerii care vor sa schimbe ceva in societatea romaneasca, vreau sa ii felicit pentru initiativa, ingeniozitate si seriozitate. "
  Cornelia Rednic
 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina