Youth Leadership Adventure Camp – 24-28 octombrie 2022

Tabara adolescenti, tabara copii, vacanta de toamna, leadership, dezvoltare persoanal, vacanta scolara, aventura, educatie, Youth Leadership Adventure Camp

Într-o lume în continuă schimbare, când trebuie să ne adaptăm permanent, ceva rămâne aproape constant: NATURA UMANĂ.

Anul acesta, în vacanța de toamnă a adolescenților, ne îmbarcăm într-o aventură al cărei concept este în ultima vreme pe buzele tuturor specialiștilor din companii și educație: O TABĂRĂ DE LEADERSHIP pentru ADOLESCENȚI.

Vor fi multe provocări: drumeții, jocuri de strategie, provocări fizice, de grup, de echipă, tactică, exerciții de dezvoltare a inteligenței emoționale, toate axate pe dinamica de grup. Vom învăța cum să controlăm această dinamică, să ne găsim locul într-o echipă, cum să ne integrăm, să acceptăm și să înțelegem grupul, cum să comunicăm eficient și, mai ales, cum să ne păstrăm moralul ridicat (pe al nostru, dar și pe al grupului) atunci când echipa se confruntă cu situații dificile.

Un lucru este sigur! La finalul programului participantii se vor transforma din simpli adolescenti in viitori lideri abili, iar echipele vor fi atât de unite că nu va putea nimeni să arunce măcar un ac între ei.

Am văzut-o întâmplându-se anul trecut, a ieșit excelent, mult peste așteptări și abia așteptăm să avem din nou o altă experiență similară.

Tabara adolescenti, tabara copii, vacanta de toamna, leadership, dezvoltare persoanal, vacanta scolara, aventura, educatie, Youth Leadership Adventure Camp https://www.facebook.com/Academia161  http://www.andreisamoil.ro/

Vârsta

 • ADOLESCENȚI
 • Copii peste 11 ani

Perioada

 • 24-28 octombrie 2022
 • Sâmbăta de Sus
 • Pensiunea Casa Zmeilor

 

Formatori

 • Ghizi montani și formatori
 • Câte 1 instructor Academia 1,61 pentru fiecare 5 participanți

Dezvoltare personală

 • Tehnici de LEADERSHIP
 • Dinamică de grup
 • Independență
 • MINDSET flexibil și tehnici de FEEDBACK
 • Comunicare, gândire critică, dezbateri
 • Gestiunea conflictelor
 • Abilități decizionale

 

Taxa de participare: 2490 RON

Servicii incluse în costuri:

 • Pensiune completă (3 mese/zi)
 • Transport cu microbuzul
 • Drumeții, provocări și ateliere outdoor
 • 1 instructor Academia 1,61 la 5 participanți
 • Materiale pentru jocuri necesare programului
 • Echipament tehnic pentru probele de aventură
 • Diplome și premii
 • Program de dezvoltare personală

 

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteți descărca de aici – DOWNLOAD FIȘĂ DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • " Academia 1.61 este "scoala" de care copiii nostri au atata nevoie; daca vrei sa-ti pregatesti copilul tau pentru viata ai incredere si trimite-l in taberele organizatede Academia 1.61 si tu insuti/insati vei fi uimit/a de propriul copil. Convinge-te! "
  Alina Stoica
 • de 5* - Un timp foarte plăcut de a petrece timpul liber, departe de gadget-uri și alte chestii moderne. Felicitări și la cât mai multe activități!
 • de 5* - Mi-a plăcut că am lucrat în echipă cu mama. Este o activitate distractivă, înveți lucruri noi și lucrezi împreună cu un părinte.
 • Am simtit nevoia de a va scrie cateva randuri, pentru ca vreau sa va spun ca Tudor s-a intors multumit, senin, optimist din tabara de ski, cum, poate, nu l-am mai vazut de mult timp. In seara intoarcerii, obosit fiind, in masina pe drumul catre casa, precum si acasa, pregatindu-se pentru culcare, nu contenea sa zambeasca si sa povesteasca despre debate, atacul la persoana si despre ceata psihologica din care l-ar fi scos Andrei, despre faptul ca a reusit sa nu mai fie atat de competitiv si a putut sa se bucure de ski, despre colegii din tabara, cu totii OK. Cu alte cuvinte, ale voastre, adevarata educatie prin experiente inedite. Am fost o mama fericita si va multumesc mult pentru acest lucru.
  Mirela - mama lui Tudor (11 ani)
 • " Am participat in cadrul Academiei 1.61, la multe activitati, dar la suflet mi-a ramas ziua petrecuta intr-un dojo de Aikido, in familie, alaturi de fetita mea. Am invatat in aceasta zi sa am si altfel incredere in copilul meu, sa il cunosc si din alte perspective, am petrecut niste ore importante si foarte foarte placute. Tot in aceasta zi am remarcat profesionalismul, implicarea si placerea cu care formatorii Academiei 1.61 iau parte la activitatile pe care le desfasoara. Sunt hotarata si convinsa ca in 2014 voi participa la mult mai multe activitati alaturi de ei, ceea ce va sfatuiesc din suflet sa o faceti si voi, pentru ca, cu siguranta nu veti avea regrete si va veti dori sa reveniti iar si iar. Cu drag Roxana "
  Roxana Pâtă
 • " Mie mi-a placut sudarea legaturilor dintre parinti si copii, dar si faptul ca am cunoscut oameni noi, minunati, impreuna cu care am reusit sa ma intorc in timp, pe vremea cand nu ne trebuiau prea multe pentru a fi fericiti. Am invatat ca niciodata nu este prea tarziu pentru a redeveni adolescent si mi-am reamintit multe lucruri pe care le-am invatat atunci si pe care nu ma mai asteptam sa pot sa le folosesc vreodata (sa ma orientez cu busola, sa fac un soi de alpinism, sa aprind focul cu amnarul, sa trag cu prastia si mai ales sa nu renunt atunci cand corpul imi spune ca este timpul sa ma opresc). Recomand taberele academiei adultilor, tocmai pentru sentimentul de intoarcere in timp pe care l-am trait si care sunt convins ca va fi trait de orice adult care mai are in el o farama de praf magic. Recomand taberele academiei copiilor, pentru ca au nevoie si de altceva decat de tablete, telefoane inteligente si alte device-uri care pretind ca ne fac viata mai frumoasa, dar reusesc sa ne instraineze unii de altii. Si pentru ca fiica mea a descoperit singura ca un leagan de lemn agatat de un brad in varful muntelui, langa o cabana, dupa o drumetie minunata, dar obositoare, este suficient pentru a o face fericita. Daca fiica mea a descoperit acest lucru, sunt sigur ca la fel va face orice copil cu un oarecare spirit de aventura. Recomand taberele academiei familiilor, pentru ca facand echipa parintii si copiii, construind impreuna cortul, dormind impreuna in acelasi cort si ajutandu-se unul pe altul la urcus sau la coboras sau la multitudinea de probe care trebuie sa fie trecute impreuna, se creeaza sau se sudeaza o legatura fantastica. Cred ca exista si un pericol: daca ai facut o data asta, devii dependent. Astepti cu greu urmatoarea data in care vei putea sa o faci din nou. Dar este o dependenta frumoasa si sanatoasa, pe care o doresc tuturor. "
  Rareş Răducanu, 39 ani