7-11 aprilie 2023

Bootcamp nivel 1

Exact ca în armată, vom încerca să vă împingem pentru a vă cunoaște limitele printr-un program de bootcamp care va include instructaj intens, disciplină militară, trasee cu obstacole, misiuni secrete și aplicații militare

Vârsta

Peste 10 ani

Perioada

7-11 aprilie 2023
Locația: Valea Doftanei

Formatori

Minim 1 instructor Academia 1,61 la 5 participanti

Descriere

Exact ca în armată, vom încerca să vă împingem pentru a vă cunoaște limitele printr-un program de bootcamp care va include instructaj intens, disciplină militară, trasee cu obstacole, misiuni secrete și aplicații militare. Într-un final veți deveni mai organizați, mai capabili, atât fizic cât și psihic, mai coordonați, dar și mult mai puternici.

Nu în ultimul rand, vom pune accent pe dezvoltarea unui puternic spirit de echipă, astfel încât, la finalul programului să simțiți cu adevărat că faceți parte dintr-un grup unit, puternic și pe care vă puteți baza să înfruntați împreună orice greutăți, oricât de mari ar fi acestea.

Sunteți pregătiți pentru o asemenea provocare?

Dezvoltare personală

Comunicare

În cadrul echipelor, urmărim cu atenție componenta de comunicare. Cum ne exprimăm eficient, corect și coerent, pentru ca mesajul nostru să fie transmis clar și înțeles de către interlocutor.

Activități de cunoaștere

Știm deja că formarea mai multor echipe joacă un rol esențial în taberele Academiei 1,61. De-a lungul taberei vom avea activități de cunoaștere atât între coechipieri, cât și între echipe.

Independenta

Credem că e foarte important să dezvoltăm un spirit al independenței, la urma urmei, în viața de zi cu zi, facem adesea lucruri singuri, avem nevoie să știm că ne putem baza pe noi înșine. Prin urmare, în taberele marca Academia 161, punem accentul pe cultivarea și dezvoltarea acestui gen de abilități. Luarea deciziilor, gestionarea emoțiilor și simularea unor situații dificile cresc nivelul de independență și pun bazele unei dezvoltări armonioase.

Gândire critică

Am creat un program care să stimuleze gândirea critică a participanților. Ne dorim ca ei să treacă prin propriul filtru informațiile pe care le primesc, să le verifice, iar lucrurile pe care aleg să le rostească să nu fie pur și simplu preluate. Este important ca ei să creadă cu adevărat în ceea ce spun și fac.

Adaptabilitate

Adaptabilitatea este una dintre cele mai importante abilități pe care le putem învăța. Expunerea constantă la diverse situații, din diverse domenii, crește puterea noastră de a ne repoziționa și de a lua decizii eficiente într-un timp scurt. Pe lângă ateliere și jocuri, în taberele Academia 1,61, facilităm, în deplină siguranță, expunerea copiilor și adolescenților la o gama largă de circumstanțe, tocmai pentru a dezvolta acest skill.

Abilitati decizionale

Considerăm că este important să putem lua decizii, să știm ce ne dorim și să acționăm întocmai, fiindcă asta e cea mai bună variantă pentru noi și pentru cei din jurul nostru. Programele noastre sunt concepute în așa fel încât participanții trebuie să decidă ceea ce vor să facă și să înțeleagă impactul deciziilor lor asupra grupului.

Managementul resurselor

Credem că e foarte important să dezvoltăm un spirit al independenței, la urma urmei, în viața de zi cu zi, facem adesea lucruri singuri, avem nevoie să știm că ne putem baza pe noi înșine. Prin urmare, în taberele marca Academia 161, punem accentul pe cultivarea și dezvoltarea acestui gen de abilități. Luarea deciziilor, gestionarea emoțiilor și simularea unor situații dificile cresc nivelul de independență și pun bazele unei dezvoltări armonioase.

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse în costuri:

  • Cazare 5 zile (4 nopți)
  • Trei mese pe zi (pensiune completă)
  • Transport cu autocar autorizat
  • 1 instructor Academia 1,61 la 5 participanți
  • Materiale pentru ateliere și jocuri
  • Program de dezvoltare personală
  • Diplome si premii
  • Album foto și montaj video

Ești gata de aventură?

Înscrie-te la Bootcamp Nivel 1

7-11 aprilie 2023
Locația: Valea Doftanei

Taxa de participare

2450 lei


Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii 

Chiar mi-a plăcut foarte mult cadrul imaginar de anul ăsta… complexitatea cadrului, faptul că a fost mai greu ca anii trecuți, mai greu de înghițit și mai mult de gândit la el ca să poți să-l înțelegi cu totul.
Maria, 15 ani
Mi-a plăcut foarte mult fiindcă simt că ne-a sudat și mai mult familia, mie mi-a făcut cadou mai mult timp cu Mara, mi-a arătat niște pattern-uri care nu mă ajută, unele care mă ajută. Oamenii (copiii și adulții) pe care i-am cunoscut sunt inspiraționali. Și am apreciat tare mult profesionalismul, organizarea și toată pregătirea din spate.
Mama Marei, Tabăra în Familie
Prin metodele inovative și creative de a ne face mai curioși, mai încrezători în sine, mai buni m-am descoperit puțin pe mine, am descoperit că lumea nu se sfârșește la un singur impas pe care cu toții îl avem, am descoperit oameni cu idei minunate care își doresc cu adevărat o schimbare și lucrul ăsta m-a bucurat enorm.
Iris, 17 ani
Mi-au plăcut foarte tare aplicațiile militare, că instructorii ne-au organizat foarte bine, ne-au introdus termenul de „spirit de echipă” și că au creat o atmosferă în care să te simți bine.
Alexandru, 15 ani
Mi-a plăcut că am lucrat în echipă cu mama. Este o activitate distractivă, înveți lucruri noi și lucrezi împreună cu un părinte.
Tudor, 12 ani
Ce mi-a plăcut cel mai mult la acest program este că am învățat foarte multe despre teoria culorii, tehnici de fotografie, cum să folosesc luminile și fundalul pentru a accentua modelul etc. Colectivul și atmosfera au fost foarte șmechere.
Mihai, 17 ani
Tabăra a fost mișto, foarte mișto. Deși grea, toate momentele în care ne-am bucurat împreună de micile bucurii ale vieții au făcut fiecare bătătură, durere de orice fel să nu se mai simtă. Nu cred că pot sa aleg un singur moment preferat.
Cristina, 16 ani
Ok, deci tabăra mi-a plăcut super mult și mi se pare că toți am avut nevoie de o pauză în care totuși am învățat cum să mă poziționez și cum să vorbesc cu cu oamenii cu care nu aș fi crezut neapărat că pot. Simt că a fost un boost pentru evoluția mea ca persoană.
Ana, 16 ani
Sunteți o echipă minunată de oameni creativi care ar face orice pentru a-l face pe cel de lângă fericit, împlinit, mai încrezător și fiind atât de puțini oameni ca voi mă simt onorată că am putut și am avut ocazia să vă întâlnesc.
Părinte, Tabără în Familie
Un lucru pe care l-am apreciat foarte mult a fost felul în care s-au îmbinat distracția, așa cum o perecem noi, cu activitățile de aventură. Am simțit că instructorii au încredere în noi și mi-a plăcut mult cum au intrat în jocul nostru.
Maria, 18 ani