Evenimente Corporate

Schimbarea în bine începe în echipă. Noi suntem specialiști în formarea și dezvoltarea de echipe, în motivarea și mobilizarea membrilor echipei în jurul unui scop sau a unei misiuni comune, având în spate peste 10 de ani de experiență consistentă de lucru cu companiile.

Potrivit pentru

Echipe
Angajați

Locație

Online, la sediul firmei
sau o locație stabilită

Formatori

Câte 1 instructor Academia 1,61
pentru fiecare 5 participanți

Dă-ne o temă, cere-ne o idee

Contactează-ne pentru a concepe împreună un program potrivit companiei tale!

Programe personalizate

Ne dorim să fim cât mai aproape de nevoile fiecărei companii cu care colaborăm, prin urmare am ales să construim programe personalizate și să nu folosim unele standard. Avem modele, avem exemple și puncte de pornire, stăpânim metoda, știm „ce prinde” și ce nu, unde pot apărea dificultăți și cum să le depășim. În plus, dezvoltăm campanii integrate de comunicare internă în jurul lor – pentru a obține efectul dorit de dezirabilitate.

Tipuri de programe corporate

Schimbarea în bine începe în echipă. Noi suntem specialiști în formarea si dezvoltarea de echipe, în motivarea și mobilizarea membrilor echipei în jurul unui scop sau a unei misiuni comune, având în spate peste 10 de ani de experiență consistentă de lucru cu companiile.

Interacțiuni și experiențe comune cu sens, bine gândite și impecabil implementate, care pot crea oportunități de apropiere în echipă și pot contribui la schimbări de atitudini la nivel individual și de grup.

Pentru obiective mai profunde, cu rezultate măsurate în timp: formarea de echipe, obținerea de coeziune în cadrul echipei, schimbări de atitudini și de comportamente, pregătirea echipei pentru situații dificile, gestionarea de conflicte etc.

Momente de bucurie împreună, de celebrare, de aniversare, de joacă – esențiale pentru menținerea unui spirit pozitiv în echipă.

Cel mai bun prilej pentru a descoperi care este „DE CE-ul” companiei, scopul pentru care fiecare membru își face părticica de treabă.
Se spune că învățăm cât timp trăim, asta înseamnă că putem îmbunătăți tot ceea ce facem, chiar și modul în care funcționăm în și împreună cu echipa noastră.

Team Improvement

Leadership

Fiecare dintre noi poate fi un lider, cu toții ne dorim să fim recunoscuți pentru ceea ce știm să facem cel mai bine, iar asta ne face un lider pe departamentul nostru.

Stabilirea priorităților și managementul timpului

Singurul mod în care ne putem asigura că totul funcționează ideal este prin simpla planificare a activităților. O bună organizare previne multe situații neprevăzute și are din start o serie de soluții pregătite.

Gestiunea echipei și a resurselor

Bani, materie primă sau oameni… toate acestea sunt resurse și fie că este vorba de o echipă de birou sau viața obișnuită, este ideal să știm cum să ne gestionăm resursele.

Management de conflict

Voi aveți conflicte în echipa voastră? E normal ca acestea să apară, cunoscând etapele formării echipelor ne putem da seama că fiecare conflict are o soluție și este cel mai bun prilej de a învăța ceva despre noi și despre cei cu care lucrăm.

Motivation Workshop

Lucrăm cel mai bine atunci când facem ceea ce ne place. Este ideal ca echipa din care facem parte să știe la ce ne pricepem, astfel responsabilitățile devin floare-la-ureche și apare productivitatea.

MINDSET

Cum interpretăm eșecul? Încercăm din nou sau renunțăm imediat? Este important să înțelegem diferența dintre flexibilitate și rigiditate și cum o mentalitate flexibilă ne ajută să fim productivi, să ne ajutăm coechipierii și sa fim atenți la nevoile celor din jurul nostru.

Diferența dintre generații și cum o putem gestiona

Cu toții putem învăța de la toți cei din jurul nostru, ideile creative vin din orice parte, experiență au toți cei care ies din zona de confort și încearcă să se îmbunătățească. Interacțiunea cu persoane de toate vârstele e posibilă și are și o multitudine de avantaje.

Cum oferi și cum primești FEEDBACK

Feedback sau confruntare? Ambele! Depinde de momentul în care alegem să folosim una dintre cele două unelte.

Ateliere de Diversity & Inclusion

Este important să avem un spațiu sigur, un mediu în care fiecare își dă voie să fie natural și sincer cu el însuși și cu noi, toți restul.

Rezultate vizate

Echipe care lucrează mai bine împreună și au rezultate, colegi care se ascultă, știu să ofere feedback și să treacă împreună peste obstacole, reușind să păstreze o atmosferă pozitivă și constructivă

Angajați care la nivel individual performează la potențial maxim, învață, se dezvoltă, dar se și bucură de experiența din cadrul companiei; colegi care se simt bine, văzuti, apreciați, respectați și care apoi duc această atitudine mai departe în familiile lor și în societate

Durată

Putem organiza un program de câteva ore la sediul firmei sau ONLINE, un proiect de o zi la sediul firmei sau într-o locație aleasă împreună, un weekend de aventură într-o locație interesantă, departe de haosul Bucureștiului sau chiar un program complex desfășurat pe parcursul mai multor luni.

Concluzii și debriefing

Fiecare activitate se termină cu o sesiune de debriefing și concluzii – din care se extrag „învățămintele” și lucrurile bune cu care au rămas participanții și pe care le pot aplica mai departe.

Dă-ne o temă, cere-ne o idee

Contactează-ne pentru a concepe împreună un program potrivit companiei tale!

Ce spun participanții despre noi