20 noiembrie 2022

Movie Debate Club

Movie Debate Club se întoarce! Voi ați cerut, noi livrăm, reluăm acest program și vă așteptăm în lumea filmelor.

Vârsta

Copii peste 10 ani

Perioada

Online
Prima ședință va avea loc în data de
20 noiembrie 2022
Ora 11.00
Următoarele întâlniri vor fi stabilite de comun acord

Formatori

Cristina Drăgoi

Descriere

Movie Debate Club se întoarce! Voi ați cerut, noi livrăm, reluăm acest program și vă așteptăm în lumea filmelor.


În viața de zi cu zi, este necesar să argumentăm frecvent acțiuniile și opiniile noastre. Acest program îi încurajează pe copii să se exprime, să spună ceea ce cred într-un mod diplomat, corect din punct de vedere logic și greu de contra-argumentat.


Începem clasic, cu un mic curs de argumentație însă, imediat după acesta, dăm drumul discuțiilor interactive, jocurilor pe echipă, înfruntărilor și provocărilor. Ne propunem să dezbatem filme culte, filme de referință cinematografică, filme cu mesaj și cu morală.

Dezvoltare personală

Curs de argumentație

Spre deosebire de alte mamifere, noi ne deosebim prin limbaj, prin faptul că avem capacitatea de a exprima ceea ce credem și ceea ce simțim. În viața de zi cu zi, este necesar să argumentăm frecvent acțiunile și opiniile noastre. Modul în care am creat acest program încurajează copiii să se exprime, să spună ceea ce cred într-un mod diplomat, corect din punct de vedere logic și greu de contra-argumentat.

Dezbateri pe echipe

Dezbateri pe echipe, pe baza filmelor vizionate, sub coordonarea trainerului. De multe ori, într-o discuție apar opinii diferite. Rolul debate-ului este acela de a învăța cum să ne expunem corect argumentele, dar și cum să demontăm argumentația “adversarului”.

Exerciții și concursuri interactive

Cum altcumva sa înțelegem mai bine decât prin exercițiu? Beneficiile lucrului în echipă sunt cu atât mai mari atunci când exista puțină competitivitate și mult exercițiu prin joacă!

Discuții motivante pe temele alese

Este mult mai plăcut și motivant să argumentăm ceva ce cunoaștem și îndrăgim.

Inclus în cost:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te la Movie Debate Club​
20 noiembrie 2022

Taxa de participare

200 Lei

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participanții