19 noiembrie 2022

Puzzle Urban

Pentru cei pentru care orientarea prin oraș este deja o bagatelă, am pregătit o nouă ediție a puzzle-ului urban!

Vârsta

Copii peste 10 ani

Perioada

19 noiembrie 2022, ora 10:00
Punct de întâlnire:
Stația de metrou Izvor

Formatori

Un formator Academia 1,61
la 5 persoane

Descriere

Pentru cei pentru care orientarea prin oraș este deja o bagatelă, am pregătit o nouă ediție a puzzle-ului urban!


Comoara Bucureștilor trebuie găsită. Pentru aceasta ne bazăm pe voi, curajoși participanți! În aventura voastră totul poate fi un indiciu pentru pasul următor: numărul coloanelor de pe o fațadă, un semn stradal, o pictură dintr-o biserică, o sculptură vestită sau pur și simplu o plantă. Veți avea o hartă, uneori aceasta poate fi complet inutilă, alteori poate reprezenta salvarea voastră. Va trebui să vă folosiți inteligența, să faceți deducții și conexiuni, fără a uita să cereți indicații trecătorilor atunci când veți avea nevoie.


Împărțiți pe echipe, supravegheați, având un obiectiv comun și zeci de rezolvări posibile, vom descoperi un București diferit de cel cu care ne-am obișnuit.

Dezvoltare personală

Orientare urbană în echipe

Lucrul în echipă a fost întotdeauna o unealtă magică pentru rezolvarea problemelor. În echipă este clar că suntem mai puternici decât individual, iar mai multe idei puse la un loc pot duce mai repede la soluția corectă. 

Inclus în cost:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Puzzle Urban
19 noiembrie 2022

Taxa de participare

70 Lei / persoană

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participanții