5-9 august 2020

Tabără de cățărare pentru adolescenți, Cheile Dâmbovicioarei

Ne-am propus să încheiem anul 2022 cu încă o aventură.

Vârsta

copii și adolescenți peste 9 ani

Perioada

5-9 august 2020
Cheile Dâmbovicioarei

Formatori

ghizi montani

Descriere

Întotdeauna v-au atras crestele muntoase și stâncile înalte? Stând la baza stâncii, ați simțit dorința de a urca și de a escalada? Ați simțit și frica de a o face? Atunci, aceasta este tabăra de care aveți nevoie.

Vă așteptăm în Piatra Craiului, în Cheile Dâmbovicioarei, să învățați alături de noi și de instructorii noștri cum să vă cățărați în siguranță, cum să asigurați, cum să folosiți hamurile, corzile și carabinierele și, mai ales, cum să vă distrați escaladând (în siguranță) stâncile înalte.

Seara vom sta la cabană, vom cânta în jurul focului, ne vom juca și vom spune povești de munte despre alte culmi înalte și trasee provocatoare.

Dezvoltare personala
și activitați

Activități ce vor pune accentul pe lucrul în echipă, responsabilitate, independență

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără de cățărare pentru adolescenți, Cheile Dâmbovicioarei
5-9 august 2020

Taxa de participare

1500 lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment