3-8 ianuarie 2023

Tabără de Schi – începători și intermediari

În vacanța de iarnă, între 3 și 8 ianuarie mergem din nou la schi! Pregătiți-vă echipamentul și haideți cu noi. Am ales o stațiune cu multe pârtii potrivite pentru începători și intermediari, numai bune pentru a învăța sau pentru a dezvolta noi tehnici!

Vârsta

Copii peste 9 ani

Perioada

3-8 ianuarie 2023
Locația: Borovets, Bulgaria
Cazare: Hotel Breza

Formatori

Monitori de schi licențiați
Un instructor Academia 1,61 la 5 participanți

Descriere

În vacanța de iarnă, între 3 și 8 ianuarie mergem din nou la schi! Pregătiți-vă echipamentul și haideți cu noi. Am ales o stațiune cu multe pârtii potrivite pentru începători și intermediari, numai bune pentru a învăța sau pentru a dezvolta noi tehnici!


Instructorii Academia 1,61 vor avea grijă ca voi să progresați indiferent de nivelul cu care intrați în tabără. Ca de fiecare dată, programul va fi mai mult decât o tabără de schi. Noi punem accentul pe dezvoltarea personală și am pregătit o serie de activități ce vă vor pune la încercare atât abilitățile fizice cât și pe cele mentale și emoționale.


Stăm la Hotel Breza din Borovets, Bulgaria, în centrul stațiunii și aproape de sistemele principale pe cablu. Ne vom bucura de peste 50 de km de pârtii și de peisajele superbe aflate la mare altitudine, întrucât cea mai înaltă pârtie este la 2560m.


Schiori și plăcari, adunarea!

Dezvoltare personală

Comunicare

În cadrul echipelor, urmărim cu atenție componenta de comunicare. Cum ne exprimăm eficient, corect și coerent, pentru ca mesajul nostru să fie transmis clar și înțeles de către interlocutor.

Activități de cunoaștere

Știm deja că formarea mai multor echipe joacă un rol esențial în taberele Academiei 1,61. De-a lungul taberei vom avea activități de cunoaștere atât între coechipieri, cât și între echipe.

Stimularea imaginației și a creativității

Distracția nu se oprește pe pârtie! Ca în fiecare tabără Academia 1,61, punem accent pe dezvoltarea personală. Activitățile de seară, jocurile și atelierele continuă distracția începută pe zăpadă într-un cadru imaginar plin de învățături, morale și experiențe.

Gândire critică

Am creat un program care să stimuleze gândirea critică a participanților. Ne dorim ca ei să treacă prin propriul filtru informațiile pe care le primesc, să le verifice, iar lucrurile pe care aleg să le rostească să nu fie pur și simplu preluate. Este important ca ei să creadă cu adevărat în ceea ce spun și fac.

Curs de schi

Fiind o tabără destinată schiorilor și plăcarilor începători și intermediari, punem accent pe învățarea poziției corecte, cum să coborâm în siguranță pe pârtie și cum să facem cristiane.

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te la Tabără de Schi – începători și intermediari

3-8 ianuarie 2023

Taxa de participare

995 Euro

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participanții despre eveniment