10-14 iulie

Tabără de Supraviețuire Nivel 2

A spus cineva supraviețuire? Ei bine, da!

Vârsta

Vârsta minimă 10 ani*

*program disponibil pentru persoane care au participat la cel puțin o tabără de Supraviețuire de Nivel 1 sau Bootcamp de Nivel 1

Perioada

10 – 14 iulie 2022
Munții Șureanu

Formatori

Ghizi montani și locali
Minim 1 instructor Academia 1,61
pentru 5 participanti

Descriere

A spus cineva supraviețuire? Ei bine, da!

Muntele creează caractere. Și le testează. Ne pune în situații și contexte unice pe care, de multe ori, nu le-am putea experimenta în viața de zi cu zi. Ne învață să luăm decizii și să ne adaptăm. Din aceste motive, ne întoarcem și în acest an cu unul dintre programele noastre consacrate.

Tabăra de Supraviețuire de Nivel 2 este un program complex ce cuprinde tehnici de bază de supraviețuire, orientare, prim-ajutor, tactică și psihologia situațiilor de criză. Și de această dată lăsăm confortul orașului în urmă și pornim într-o aventură plină de provocări. Vom sta la cort și vom învăța cum să ne descurcăm și să ne gospodărim singuri, atât în interiorul cât și în afara taberei de bază.

Nu uităm nici de tradiționalul joc ”wide-game” ce ne va ține ocupați pe tot parcursul taberei. Acesta este un joc tematic ce simulează o situație de supraviețuire, având probe atât ziua, cât și noaptea. O adevărată provocare! am putea spune.

Ca de obicei, taberele Academia 1,61 pun accentul pe dezvoltarea personală a participanților. De această dată vom învăța despre lucrul în echipă, distribuirea sarcinilor, organizarea internă și utilizarea resurselor.

Dezvoltare personala
și activitați

Lucru în echipă

Responsabilitate

Independență

Distribuirea sarcinilor

Gestioanrea resurselor

Organizare internă

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără de Supraviețuire Nivel 2
10-14 iulie

Taxa de participare

1650 Lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment