15 - 18 august

Tabără montană în Familie

Experiențele și excursiile la munte ajung cumva să rămână mult timp în amintirile noastre… mai ales când suntem în familie.

Vârsta

Familii cu copii peste 7 ani

Perioada

15 – 18 august
Iezer – Păpușa

Formatori

Minim 1 instructor Academia 1,61 la 5 participanti
Ghizi montani

Descriere

Experiențele și excursiile la munte ajung cumva să rămână mult timp în amintirile noastre. De aceea, vă propunem să petreceți timp în familie și să creați amintiri ce vor dura, într-un program special creat pentru consolidarea legăturii dintre părinți și copii.

Programul taberei montante de familie de anul acesta va cuprinde drumeții montane și activități de tip teambuilding, special conceput pentru familie. Vor fi provocări pentru echipe de părinți alături de copiii lor, în care vă vom încuraja să vă cunoașteți limitele, chiar să le depășiți și, mai ales, să vă cunoașteți mai bine.

Programul va include ateliere montane, probe pe echipe, dar și misiuni ce pot fi deslușite doar împreună. Toate acestea într-un cadru imaginar cu morală, creat special pentru această excursie. Vom porni pe urmele lui Peter Pan care și-a pierdut umbra, îi vom căuta scrisorile, ne vom feri de urâciosul căpitan Hook și vom descoperi natura legăturii dintre Wendy și Peter, la fel ca pe cea dintre părinte și copil.

La finalul programului veți deveni o echipă mult mai puternică, mai curajoasă și mai coordonată, iar distracția din cadrul taberei montane de familie vă va motiva să faceți și mai multe lucruri împreună!

 

 

Dezvoltare personală

Comunicare

În cadrul echipelor, urmărim cu atenție componenta de comunicare. Cum ne exprimăm eficient, corect și coerent, pentru ca mesajul nostru să fie transmis clar și înțeles de către interlocutor.

Activități de cunoaștere

Știm deja că formarea mai multor echipe joacă un rol esențial în taberele Academiei 1,61. De-a lungul taberei vom avea activități de cunoaștere atât între coechipieri, cât și între echipe.

Independenta

Credem că e foarte important să dezvoltăm un spirit al independenței, la urma urmei, în viața de zi cu zi, facem adesea lucruri singuri, avem nevoie să știm că ne putem baza pe noi înșine. Prin urmare, în taberele marca Academia 161, punem accentul pe cultivarea și dezvoltarea acestui gen de abilități. Luarea deciziilor, gestionarea emoțiilor și simularea unor situații dificile cresc nivelul de independență și pun bazele unei dezvoltări armonioase.

Gândire critică

Am creat un program care să stimuleze gândirea critică a participanților. Ne dorim ca ei să treacă prin propriul filtru informațiile pe care le primesc, să le verifice, iar lucrurile pe care aleg să le rostească să nu fie pur și simplu preluate. Este important ca ei să creadă cu adevărat în ceea ce spun și fac.

Adaptabilitate

Adaptabilitatea este una dintre cele mai importante abilități pe care le putem învăța. Expunerea constantă la diverse situații, din diverse domenii, crește puterea noastră de a ne repoziționa și de a lua decizii eficiente într-un timp scurt. Pe lângă ateliere și jocuri, în taberele Academia 1,61, facilităm, în deplină siguranță, expunerea copiilor și adolescenților la o gama largă de circumstanțe, tocmai pentru a dezvolta acest skill.

Abilitati decizionale

Considerăm că este important să putem lua decizii, să știm ce ne dorim și să acționăm întocmai, fiindcă asta e cea mai bună variantă pentru noi și pentru cei din jurul nostru. Programele noastre sunt concepute în așa fel încât participanții trebuie să decidă ceea ce vor să facă și să înțeleagă impactul deciziilor lor asupra grupului.

Managementul resurselor

Credem că e foarte important să dezvoltăm un spirit al independenței, la urma urmei, în viața de zi cu zi, facem adesea lucruri singuri, avem nevoie să știm că ne putem baza pe noi înșine. Prin urmare, în taberele marca Academia 161, punem accentul pe cultivarea și dezvoltarea acestui gen de abilități. Luarea deciziilor, gestionarea emoțiilor și simularea unor situații dificile cresc nivelul de independență și pun bazele unei dezvoltări armonioase.

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te la Tabăra de Familie

 

Perioada: 15 – 18 august 2024
Locatie: Masivul Iezer-Păpușa, Cabana Bătrâna
Cost program:
            1.600 lei / persoană – cazare la cort
            1.750 lei / persoană – cazare la cabană
            NU MAI AVEM LOCURI LA CABANĂ

Rezervă locurile

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 500 de lei și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.
Avansul aferent acestui eveniment nu este returnabil.
Restul costului aferent evenimentului va fi achitat cu minim trei săptămâni înaintea datei de plecare.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul, tutorele acestuia și/sau beneficiarul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii