17-21 aprilie 2022

Tabără tematică Minecraft

În vacanța de primăvară transformăm jocurile video în realitate printr-o tabără tematică Minecraft. Ne vom construi armuri, arme și vom pleca la drum în căutarea Dragonului din End.

Vârsta

Vârsta minimă 7 ani

Perioada

17 – 21 aprilie 2022
Rucăr

Formatori

Ghizi montani și locali
Minim 1 instructor Academia 1,61
pentru 5 participanti

Descriere

În vacanța de primăvară transformăm jocurile video în realitate printr-o tabără tematică Minecraft. Ne vom construi armuri, arme și vom pleca la drum în căutarea Dragonului din End. Călătoria ne va învăța cum să ne folosim de resursele pe care le avem la îndemână și cum să le transformăm în lucruri utile.

Vom învăța cum funcționează natura și cum să trecem peste provocările pe care aceasta ni le așterne în drumul nostru.

Pentru a ne putea întoarce acasă din această nouă provocare, va trebui să învățăm să lucrăm în echipă, să comunicăm, dar și să folosim creativitatea pentru crea, “crafta” și colabora cu cei din echipa noastră. La sfârșit toți vom avea ocazia să ne duelăm cu Dragonul din End și să obținem mult doritul Ou.

Tabăra tematică Minecraft, minecraft 1.18, download minecraft 1.18, minecraft 1.17, mine

Dezvoltare personala
și activitați

Lucrul în echipă

Responsabilitate

Independență

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără tematică Minecraft

17-21 aprilie 2022

Taxa de participare

1750 Lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment