27 aprilie - 1 mai 2022

Bootcamp Nivel 1

Deși armata nu mai este obligatorie, știm că mulți dintre noi își pun întreabări despre cum este experința în interiorul unui sistem militar.

Vârsta

Vârsta minimă 10 ani

Perioada

27 aprilie – 1 mai 2022
Sâmbăta de Sus

Formatori

Ghid local
Minim 1 instructor Academia 1,61
pentru 5 participanti

Descriere

Deși armata nu mai este obligatorie, știm că mulți dintre noi își pun întreabări despre cum este experința în interiorul unui sistem militar.

În urma feadbackului participanților am creat și perfecționat un program de instrucție militară. Ne dorim să ne cunoaștem limitele , să le împingem limitele și să le învățăm să le depășim.

Programul nu pune accent numai pe activitățile sportive, ci și pe lucrul în echipă. Acesta nu numai că va crea un grup foarte unit, ci va îmbunătăți abilitățile membriilor săi.

Dezvoltare personala
și activitați

Activități sportive

Cadru imaginar

Așa a fost sezonul trecut

Taxa include:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Bootcamp Nivel 1

27 aprilie–1 mai 2022

Taxa de participare

2100 Lei

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment