Politica de Cookies

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele de identificare ale organizatorului evenimentului: Clubul Phi SRL , cu sediul în Str. Matei Basarab, nr. 93, sector 3, București, având datele de identificare: CUI 39674390, email: contact@academia161.ro, telefon: 0728.664.633, Asociația ACADEMIA 1,61, cu sediul în Str. Matei Basarab, nr. 93, sector 3, Bucuresti, având datele de identificare: CUI 33039449, email: contact@academia161.ro, telefon: 0728.664.633.

Am luat cele mai bune măsuri pentru ca datele dumneavoastră personale să fie în deplină siguranță, în conformitate cu Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDRP), în vigoare din 25.05.2018.

Organizatorul poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai după ce dumneavoastră acordați un consimțământ voluntar și explicit exprimat prin bifarea căsuței de acceptare a prezentelor termene și condiții, aflată pe formularul completat de pe pagina de web a organizatorului, din cadrul platformei EuPlătesc, sau/și prin completarea și semnarea Fișei de Înscriere.

Scopul colectării datelor este atât contractual, cât și de informare asupra programelor desfășurate, de transmitere de informații promoționale, precum și pentru comunicarea de detalii organizatorice.

Datele personale sunt în primul rând necesare pentru a oferi valoare contractuală Fișei de Înscriere și pentru a asigura legitimitatea participării dumneavoastră sau a membrului familiei dumneavoastră alături de noi la evenimentele sau activitățile menționate.

Datele de contact vor fi apoi folosite pentru a comunica toate informațiile organizatorice și logistice care țin de buna desfășurare a evenimentelor (SMS, telefon, email).

Nu în ultimul rând, dorim să vă ținem la curent cu informații periodice legate de programele și activitățile desfășurate, cu promoții pe care le avem fie singuri sau împreună cu partenerii noștri, precum și cu evenimente special destinate pe categorii de vârste sau interese.

Datele privind starea de sănătate nu fac obiectul niciunei prelucrări, nu sunt stocate în baze de date, sunt necesare doar pentru a lua act de starea de sănătate a participantului și a putea acționa în consecință în cadrul evenimentului.

În cazul în care în anumite situații sunt necesare pentru deplasare și alte documente decât fisa de înscriere (incluzând dar fără a se limita la procuri, copii CI, copii Pașapoarte, Asigurări de sănătate sau călătorie) documentele respective vor fi furnizate și stocate doar în legătură cu evenimentul respectiv.

Informațiile înregistrate sunt destinate doar utilizării de către operator şi sunt comunicate numai membrilor organizatorului. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către alte persoane sau entități fără acordul dumneavoastră scris în acest sens.

Datele sunt stocate în scopul informării dumneavoastră asupra programelor desfășurate pe perioadă nedeterminată, dumneavoastră putând solicita oricând actualizarea sau ștergerea datelor printr-un email la contact@academia161.ro.

UTILIZAREA IMAGINILOR, A MATERIALELOR FOTO ȘI VIDEO

Organizatorul are dreptul de a realiza materiale foto/video cu participanții implicați în activitățile evenimentelor organizate de acesta și de a folosi materialele foto sau video, cu mine sau cu copilul meu, înregistrate de către persoanele implicate în diferitele activităţi, acestea putând fi folosite şi publicate de către organizator, pe canalele de comunicare utilizate de acesta.

Beneficiați de dreptul de acces și de intervenție asupra acestor materiale, putând opta pentru a face o solicitare scrisă organizatorului de a nu publica sau utiliza imaginile cu participantul înscris, colectate în cadrul evenimentului. Puteți trimite această solicitare pe adresa de email contact@academia161.ro.

DREPTUL DE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ

Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa autorității de supraveghere. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa oricând cu o cerere scrisă, prin email, la adresa contact@academia161.ro.

Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil pentru a le corecta și actualiza.