12-19 martie

Tabără ski pentru adulți

O săptămână de schi, relaxare, distracție și multe oportunități de dezvoltare. Pentru începutul primăverii din 2022 am pregătit o vacanță la schi pentru adulți.

Vârsta

Adult

Perioada

12-19 martie 2022
Bad Gastein

Formatori

Instructori de schi zilnic,
jumătate de zi, sau chiar mai mult,
în funcție de dorințe.

Descriere

O săptămână de schi, relaxare, distracție și multe oportunități de dezvoltare. Pentru începutul primăverii din 2022 am pregătit o vacanță la schi pentru adulți. Vom merge în Bad Gastein, un oraș extrem de pitoresc din Austria, vom sta la o pensiune cochetă, chiar vis-a-vis de un complex SPA foarte primitor și vom avea la dispoziție zeci de kilometri de pârtie, aflați la câteva zeci de metri de ieșirea din pensiune.

În fiecare zi, instructorii de schi ai Academiei 1,61 vă vor sta la dispoziție până la prânz pentru exerciții și pentru a vă ajuta să învățați sau să vă perfecționați stilul pe zăpadă. Apoi, vor deveni prietenii și colegii voștri de distracție. Ne vom bălăci în bazinele cu apă caldă ale SPA-ului, vom mânca fondue, coaste la grătar și preparate tradiționale, vom admira cascada din mijlocul orașului sau ne vom distra pe pârtie și vom schia împreună până la închiderea ultimei instalații de cablu. Cum veți dori!

Acesta eveniment este tratat ca fiind un pachet cât mai avantajos pentru a oferi o vacanță reușită și fără bătăi de cap. Acest pachet include cazarea cu mic dejun, monitori cu experiență, program de exerciții tehnice adaptate nivelului fiecăruia și, în plus față de anul trecut, skipass-ul pentru 6 zile fantastice pe pârtie. De asemenea, sunt incluse și vestitul nostru program amuzat și memorabil de dezvoltare personală, ghidajul și asistența turistică pe toată perioada excursiei. Ah, și să nu uităm de distracția și voia bună!

Dezvoltare personala
și activitați

Relaxare și distracție

Perfecționarea tehnicii de schi

Tehnici de învățare

Dezvoltare personală

Așa a fost sezonul trecut

Servicii incluse în costuri:

Ești gata de aventură?

Înscrie-te  la Tabără ski pentru adulți
12-19 martie

Taxa de participare

1150 Euro

Inactiv

Informații
importante!

Documente

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere. Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Termeni și condiții

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Ce spun participantii despre eveniment